Musicarska zajednica Kragujevca

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
  Kolege, mislim da je krajnje vreme da kazemo istinu o nama i cime se zaista bavimo. Neka ljudi znaju da je nas Kragujevacki 'lebac sa sedam kora. Na kraju krajeva, mozda i dobijemo koju tezgu.

http://sendables.jibjab.com/view/k4lISmDK9qHYBzRb

Prilozi

• Tezak je zivot nas, nas estradnih umetnika; sve imamo, samo nemamo ono sto nam treba !!!.jpg
    Tezak je zivot nas, nas estradnih umetnika; sve imamo, samo nemamo ono sto nam treba !!!.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 339

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
todor je napisao(la):
Sakrili od mene
Nas bata kupi musice ko cuma decu... ;)

Ovaj snimak sam vec negde video pa mi palo na pamet da uradim i sa nasim drugarima, mi smo se kocili od smejanja... a bilo je i "daj skini mi snimak da nosim zeni kuci da pokazem"  :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gledao sam na vise mesta i vise varijanti i uvek dobijem upalu trbusnjaka i pustim po koju suzu veselicu. ne bih da komentarisem vec cu jos koji put da odgledam  :hammer: :hammer: :hammer:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ma sou... a narocito je smesno sa ljudima koje znas pa zamisljas sta bi ima zene rekle ili kako njihov karakter ide uz disko muziku i jos 4 misicava momka  :D :D

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
pitanje za Sendencu, za Trnovacko jezero, uffffff, jel se peca, sta se peca, kako, gde, sta, daj malo vise informacija ako nije tajna

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
shomi je napisao(la):
pitanje za Sendencu, za Trnovacko jezero, uffffff, jel se peca, sta se peca, kako, gde, sta, daj malo vise informacija ako nije tajna

Nema tajni, sto znam reci cu, koliko ce ti biti od koristi neznam.
   Nisam bio na njemu nekoliko godina, tako da neznam pravu situaciju ali sam cuo da je jedne godine bio zabranjen ribolov. Cele godine je pokriveno cuvarskom sluzbom, i Crnogorci ga poribljavaju helikopterom. Nema puta do njega. Ima pastrmke, klasika, ali i ekstremno krupnih komada i do 5-6 kg. Ja  video nisam, tako kazu!!!
Jezero je (na Maglicu 2400 metara nadmorske visine) u Crnoj Gori, na najvecoj nadmorskoj visini u ex Yu. Ali se do njega stize iz Bosne, od Tjentista levo uz planinu. Kolima se dolazi do same (smesno improvizovane) granice, jedna motka koja simulira rampu i gomila kamenja, a pasos kontolise mecka ako je navatas... odatle do jezera ima pesaka oko 2.30 do 3 sata hoda. Mozda postoji i neki drugi nacin da se do njega stigne, ali ga ja neznam! Cuvar je jedan pandur u penziji sa karabinom, sa kojim ako uspostavis normalan odnos, sve moze. Nama nije dao da odemo dok sa njima nismo rucali. Cena dozvole je bila 10e.
   Najbolje vreme za ribolov je jutro i vece. To treba imati u vidu ako planiras odlazak tamo. Najbolje da na jezero dodjes preko dana, postavis sator na obali, sacekas vecernji cug, prespavas a onda ujutru nastavis gde si stao. Sve ostalo se ne isplati!!!
   Ako si se nameracio tamo, kontaktiraj me da te uputim da ne lutas. Vucevo je "Golema" planina!!!

Prilozi

• 01 - Dalje neces moci....JPG
    01 - Dalje neces moci....JPG
    256,7 KB · Pregleda: 132
  • 02 - Staza do suvih jezerina.JPG
    02 - Staza do suvih jezerina.JPG
    294,2 KB · Pregleda: 125
  • 03 - Suve jezerine, a iza te zelene sume gore se nalazi jezero.JPG
    03 - Suve jezerine, a iza te zelene sume gore se nalazi jezero.JPG
    254,5 KB · Pregleda: 133
  • 04 - Rucak ko Hajatu, (jeli smo Potaz).JPG
    04 - Rucak ko Hajatu, (jeli smo Potaz).JPG
    234,6 KB · Pregleda: 145

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
hvala na iscrpnom izvestaju, i slikama, volim vukojebine, a ovo je prelepo, u svakom slucaju bicemo u kontaktu...

Vrh Dno