Hvala Gegula za informacije....ponekada zavirim i kod Cabelasa kada baš nešto želim i budem opet sigurno ali samo kada pomislim na carinjenje, oporezivanje, guljenje kože sa leđa, razgaćivanje i još poštarinu muka mi...do sada ovi koje sam spomenuo su za svaku pohvalu....a za ove iz UK, to ču morati isto malo da pregledam....tu i tamo zavirim i na eBay.co.uk ali još ništa nisam naručivao....za sada ako ovi iz mistpoola ili taimena imaju ono što mi treba bez razmišljanja naručim, nisu baš nešto skupi i stigne mi sve za 2-3 dana bez poštarine, obavešten sam kada je roba zapakirana, poslana, kada je izašla iz zemlje...ako nemaju šta od robe u skladištu to več piše na stranici....sve se da srediti kako valja. Definitivno znaju šta znači ZADOVOLJNA stranka :yeswink:
Samo kada čujem kako se neki namuče da dobiju nešto i još ekstra to plate ili su još i narugani od strane ponudnika....ej da te prođe volja...plačaš da se mučiš i nerviraš

kod mene to ne prolazi tako lako.
Zadovoljna stranka je najbolja reklama, nezadovoljna stranka može biti velik trn u oku.