Mušičarski klub TVRĐAVA Novi Sad

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Upravo sam se vratio sa osnivačke sjednice mušičarskog kluba "TVRĐAVA" u Novom Sadu.Prisustvovalo je 20 članova na ovoj osnivačkoj skupštini,izabrani su organi rada.POslje smo krkali najbolju čorbu koju sam probao u Vojvodini.Cilj ovog,kao i ostalih klubova,bit će i treba da bude populacija mušičarenja u Vojvodini.Koliko ćemo u tome uspjeti,i dal' će spasti sve na par članova,ostaje da se vidi.

Prostorije smo uzurpirali na Novosadskoj tvrđavi,ispod koje smo i osnovali klub koji i nosi njeno ime.

Nek nam je Bog u pomoći.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala na čestitkama.Ostaje tu da se opučimo od posla.Kako će to ići,vidjet ćemo.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Svaka cast i nedajte da vas sitnice i pojedinci sputavaju u radu. Zapnite i borite se za vase ciljeve. Zelim vam lepo druzenje u novom klubu. SRECNO

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
ZNAJUCI VAS IZ N.S. SIGURAN SAM DA CE SVE DA FUNKCIONISE U NAJBOLJEM REDU. :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Odlično...vojvođanski mušičari napred :firends: :tbumb:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pridruzujem se cestitkama i zelim Vam uspesan rad, a pre svega druzenje.
Pesma koja ide u pozadini je normalno Osam tamburasa  :tbumb:
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/zqDzpiq-DpA&feature=related[/flash]

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
rabbit je napisao(la):
Upravo sam se vratio sa osnivačke sjednice mušičarskog kluba "TVRĐAVA" u Novom Sadu.Prisustvovalo je 20 članova na ovoj osnivačkoj skupštini,izabrani su organi rada.POslje smo krkali najbolju čorbu koju sam probao u Vojvodini.Cilj ovog,kao i ostalih klubova,bit će i treba da bude populacija mušičarenja u Vojvodini.Koliko ćemo u tome uspjeti,i dal' će spasti sve na par članova,ostaje da se vidi.

Prostorije smo uzurpirali na Novosadskoj tvrđavi,ispod koje smo i osnovali klub koji i nosi njeno ime.

Nek nam je Bog u pomoći.

Pridružujem se čestitkama  :tbumb: samo naprijed,nedajte se kolege "ravničari". Ideja da i mi Baranjci nešto napravimo na tom planu postoji samo za sad nas je malo ( sveukupno 3-4 čovjeka, a prema zakonima to je malo) pa moram još koga "inficirati" mušičarskim virusom da bi i mi imali konačno svoj klub.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
rabbit je napisao(la):
Dobro ste došli kod nas u klub

Velika hvala za poziv, prihvatam (u svoje ime) barem kao "počasni član" ako već kao "aktivni"zbog daljine i prezauzetosti nemam vremena učestovati u radu.Podržavam vas svim srcem.A za ovaj naš ću se potruditi da "proradi". Pozdrav i puno uspjeha u radu.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jel' se meni cini ili se nesto po nasoj lepoj zemlji desava?! Pored saradnje "zastave", sa Italijanima, ovo je druga lepa vest. Iskrene cestitke i zelim vam uspesan rad - da stvorite stotine mladih, pa i matorih musicara.
Pozdrav!

Vrh Dno