Mušičarski reviri, neko je protiv?!?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kada sam otvorio ovu temu, nisam imao u vidu svoje mišljenje, već sve češće zamerke i protivljenja postojećim mušičarskim revirima. Imamo mogućnost da se otvore teme u kojima će se uglavnom hvaliti reviri, ali ovo je mesto gde treba upisivati svoje zamerke, baš kao što je to učinio marinjo. Zato on od mene dobija plus.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Sledeci petak, subota, nedelja   -   Ribnik :smoke:
Cekam ga od proslog leta.
Revir Ribnik - kako sam ga definisao devojci koju sam tamo vodio prosle godine, jeste reka srecnih ljudi!
Ko se nadje na tom reviru prvi put, treba da se osvrne oko sebe i osmotri druge ribolovce. Svi srecni i zadovoljni, sirok osmeh, cvrkucu. Da li je to bez razloga? Muve se roje, potocare prave parade dok ih kupe....oglasava se crkveno zvono a ti razmisljas hoce li tvoja 5-ica izdrzati silovite trzaje lepotice sa druge strane. Cela reka puna kapitalnih potocara i lipljena.
Savet! Bezite od centra i nadjite neki "zapusteni", deo reke gde nema zive duse. Borbe traju i po 15 minuta
Ako zelite kapitalnu pastrmku srdacno preporucujem >>lightcahill<< u velicini 10-12. Verujte da cudo pravi na ovoj vodi u periodu maj-jun. Kolege oko vas ce se ujedati za d..e
Nista nije savrseno. Volim revire sa svim njihovim manama, ako nista blizi su mi ovi nasi i ex yu reviri od Kanade,Montane...

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Evo jos jedan plus za revire, na njima se riba lovi muvom, stapom, meredovom a ne devetkom

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ali se i lovi kao u kokošarniku. Jeste, kokoške se posle nekog vremena opamete, pa neće da sarađuju, ali onda gazda može da ih pokolje i ispeče, a ubaci nove piliće.

Vrh Dno