Najbolji stapovi za musicarenje

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Ovo pitanje mi je nekako najpribliznije pitanju ''Koje je VOZILO najbolje? " Sta odgovoriti na ovo? Da li mislis na najbrze, najcvrsce, najekomicnije i td i td...Da li biras izmedju vozila sportske, putnicke, teretne ili neke druge klase...Na kraju krajeva i kombajn je vozilo :-D Tako da pre nego li ovo pitas, moras da navedes brdo stvari kao npr vrsta i velicina ribe koju lovis, tereni na koje bi lovio, potrebna duzina izbacaja kanapa i td, a onda koji bi stap za to otprilike bio najpozeljniji :) Mislim da je na ovo mislio Bojan samo ga mrzelo da kuca kad te pitao za godine :) :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
crni panteru...evo, lepo usparaj paricu I kupis Hardy Artisan http://fly.hardyfishing.com/en-gb/products/hardy-bros-rods/carbon-fibre/artisan/

Fin stapic za povoljne pare  :smoke: za ceo zivot....

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sebastian je napisao(la):
crni panteru...evo, lepo usparaj paricu I kupis Hardy Artisan http://fly.hardyfishing.com/en-gb/products/hardy-bros-rods/carbon-fibre/artisan/

Fin stapic za povoljne pare  :smoke: za ceo zivot....
Leleeee.Seb,otkud mi 800 funti ili koja je vec valuta  :-\

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Meni je najbolji Orvis Trident (superfine blank),sigurno postoje i bolji ali ja nemam i nisam probao bolji.Imam jos neke stapove ali oni su zezancija u odnosu nas Orvis,samo pokusaj da se napravi stap.Eeee sta je ovaj sve izdrzao cccccc.Ostavljam ga deci u nasledstvo  :D

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Mrzi me sad,krecem na pecanje.Tako mi rekli ovi iz Orvisa kada sam pitao(orvis chat).Kazu radjen od od blanka superfine serije.Njama sam slao slike i tako mi rekli.
Odo da zamorim nekog klena sa Orvisa #3  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa ako je radjen od blanka superfinea onda je valjda logicno da je superfine a ne trident?

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Markoni kolega  orvisovcu, video sam  puno fotosa tvog stapa i izuzetan je  :tbumb:. Samo braticu ono ti je  blank TL-a,stariji model ali

neprejebiv kvalitet  :tbumb:.  . Opasna trojka sa pojacanjima na sastavu kao sto ima  blank  Superfine-a .

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Markoni,sta napisase Ameri  :hmmmm: :hmmmm:. Znaju  Ameri  svaku sitnicu za svaki  Orvisov stap. Stap  ti ima sprovodnike  zlatne  boje i
to je svojevremeno bio bas  skup stap. Ono sto ti pise  na blanku otkriva  TL koji vazi za jedan od  najboljih Orvisovih stapova,vise puta  nagradjivan. Pominju da je jedino HELIOS bolji stap.

Ma da Superfine serija licno mi vise  lezi  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Orvis, Hardy, Loop, Scott, Sage, T&T, Winston, LTS, G-Loomis... uzmes neki od njihovih najskupljih modelja I imas 100% stap iz naslova teme "najbolji stapovi..."... naravno, da se I iz srednjeg cenovnog razreda dobiti stap vrlo slican toj klasifikaciji "najbolji stapovi za musicarenje" .... ako oces da prodjes jeftino a da imas stap koji je pouzdan iskopaj negde neki Greys GRXi model. To je stari model koji se ne proizvodi vise... ja sam ga godinama koristio I izvadio bas svakojake ribe, sa osmicom I ribe do 22,5kg I pregrst riba od 10 do 20kg....bacanje njime je bilo isto sasvim kulturno...ma odlican stap ali kroz sve te godine poceo sam koristiti neke druge stapove I ovaj je samo skupljao prasinu pa sam ga pretvorio u neki drugi deo opreme prodavsi ga. Da sada pronadjem neki novi taj model u klasi wt6 duzine 9'6'' odmah bi ga uzeo a to me sada ne bi kostalo vise od 150 EUR...polovni su ispod 100. Ja sam moju osmicu prodao za 80 EUR. To je stvarno pouzdan stap I pravi radni konj.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nudio mi jedan zemljak moj sage launch #4 za 100 evra,ali jbg,nisam bio finansijski stabilan u tom trenutku,da bih mu na ruke stavio 100 evra...a za "Dupont" stapove da li ste ikad culi,mozda neko od vas koristi taj stap...  :whistle:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nikad cuo.... moj savet, lovi na to sto sada koristis pa makar I varalicarcem bacao I wasericu, sparaj pa kupi nesto najpristojnije sto mozes. Iovako je ova sesona golo govno, visoke vode na vecem delu celog nam balkana a evo uskoro ce I zima iako je tek jesen na vratima po kalendaru a zapravo je tu vec od Junija  :hammer:  Lepo se educiraj, uci, ovaj forum kao najstariji musicarski forum na nasem jeziku ima pregrst informacija samo moras da se potrudis, ima tu jos I drugih foruma na nasem jeziku a ako ti engleski jezik nije tudj e tek onda imas gomiletine informacija....dok skupis lovu do sledece sezone verujem da ces I pronaci stap kakav ce te maksimalno sluziti.

Vrh Dno