najneophodniji materijal za pravljenje musica

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
E da naastavimo u istom fazonu.
Neophodni materijali by Lucky:
-osnovni konac crne boje,
-materijali za telo: paunova pera, dubbinzi razni (osnovne boje: olive, braon, krem zuta, crvena, crna...jos par boja), svieni konci (svega par boja: zuta, krem, crvena)
-skalpovi: e tu nastaje problem...pa sigurno grizli, crn, crvenobraon, beli.
-za repove: fazanov rep,
ostali materijali: materijali za rebra,flashovi, zecija dlaka, srneca dlaka (u osnovnoj boji, ali ako nabavis i neku drugu, kupuj)...
Neka me dopuini neko, mozak mi na rezervi!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Naravno i improvizacija je uvek dobrodosla. Ne postoji cebe, tepih ili neki deo odece koji nisam pocupao i napravio dabing. :) Kad razmisljas kao pravi musicar materijali ti dolaze sami od sebe.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ma ja sam poceo samo sa osnovnim koncem i perom od petla. Za "prve" musice ti je i to dovoljno. Kasnije nabavi ostale materijale za vezivanje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dodji kod mene i ja cu ti pola pokloniti! Zovi tog Bandjura, u svim novinama pise da ima sve za musicarenje. Ima u Sport Comu dosta dobrih udica i dabinga. Pogledaj i nase male oglase.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Kod nas boje ambasador deka odlično prolaze kao zamjena za dabinge iam nih u svim mogućim bojama a koloriti su im fantastični mnogo maslinastih braon crvenih nijansi a ovaj materijal je fantastičan za sve mokre muhe.

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
preporuka,
bogdangawlik.pl
internetska prodavnica poljske,dobro snabdjevena, jeftina, brza , pouzdana, provjereno kroz par godina rada sa njom,
a zlota trenutno u devalvaciji

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Sto se tice Bandjura, bio sam skoro i nema nista. Ima jedan kit sa puno razlicitih pera, bas onaj sto je na slici u posloednjem Ribolovu i zadnji put je ostalo dva Indijska skalpa za 300din po kom i za pocetak nisu losi. Ima nesto od alata, perlice i kraj.

Kod Simpsona na Banovom brdu je bilo dosta dobrih stvari ali pre nove godine je bio prazan i u ocekivanju nove isporuke pa moras da proveris sa njim.

Na sajtu ByTheFly u narednih par nedelja ocekuj dosta materijala za vezivanje

Na sajtu Boulevardshop imas takodje dosta materijala za vezivanje.

Ribosport u Uzicu je imao dosta stvari ali kad sam zadnji put bio pred kraj sezone nije ostalo nista osim nekih stega, malo alata i flosa ali bice sigurno opet.

U Valjevu ima jedna radnja gde im je i udruzenje i dobro je snabdevena ali nemam ni broj ni adresu pa moras da pitas nekog Valjevca.

Nikolice toliko od mene ;)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Neznam kako se to kod mene pojavilo kao novi topik, nisam ni gledao datum  :doh:

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
nickollica je napisao(la):
koji?
gde?
koliko kesa?
ali nesto najneophodnije...

konac za šivanje - bakina kutija sa priborom za šivanje (ona ionako više ne koristi to) - 0
vuna za dabing - bakina ladica sa vunama - 0 
bakrena žica u par debljina - majstor za premotavanje elektromotora (masu žica bacaju u smeće) - 0
fazanov rep - poznanik lovac - 0
zečje krzno - prijatelj lovac - 0
paunovo pero - zoološki vrt - 0 (ulaznica je tak i tak kupljena  8) )
emu-ova pera - zoološki vrt - 0
skalp običnog pijetla - rodbina - 0

Ne samo da ne potrošiš ništa novca, nego usput upoznaš nove ljude, posjetiš rodbinu koju godinama nisi vidio, zabaviš se s prijateljima u zoološkom vrtu, pojedeš ukusnu juhu od fazana.... :yeswink:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Svaka čast Tomasini prava preporuka a ne ice flash ovo ono sve se može nać bez marki i deranja što se love tiče :smoke:
Od mene PLUS +

Vrh Dno