Nano Milfar-pomoć

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
27
Nađoh sebi stap, ali kako da to porucim, ima li ko iskustva  ?

http://www.flyfishingsupplier.com/index.php?id=1493

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Biće sledeće nedelje u :
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/new-time-product-2016/new-time-product-201616
Biće i #3 i ja je čekam a stari ću da udam izgleda !  :D

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
27
Najrađe bi direktno narucio, ako dođe trojka bas me zanima cijena :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Milane najmANJE mozes 50kom poduciti

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Moze i 1 kom. kao uzorak. Pise ispod pojedinih proizvoda,a i Mafke je, cini mi se, pisao o tome. Mene vise brine transport i carina.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
jesko78 je napisao(la):
Moze i 1 kom. kao uzorak. Pise ispod pojedinih proizvoda,a i Mafke je, cini mi se, pisao o tome. Mene vise brine transport i carina.
Moze 1kom kao uzorak ali ako si firma. Ovi ne rade sa krajnjim korisnicima.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
27
Procitao sam to za 50 komada, ali vidim nesto ispred pise moze i jedan komad, ali nisam ocigledno najbolje razumio.

ekozelj

Newbie
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
0
Evo ovde možeš da kupiš taj štap. Poštarina za Srbiju ti je 4.77 eur a cena samog štapa je trenutno 112.76.
Aliexpress je mama. Jbg, odzvonilo ovim našim jajarama preprodavcima.

A možeš da sačekaš da stigne i u Piro u prodavnicut. Koliko znam štapovi su trenutno na carini i pošto se uzimaju na veliko nabavna cena je povoljnija pa će i sa zaradom biti verovatno tu negde kao da naručuješ iz Kine ili nešto malo veća.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Edi je napisao(la):
Evo ovde možeš da kupiš taj štap. Poštarina za Srbiju ti je 4.77 eur a cena samog štapa je trenutno 112.76.
Aliexpress je mama. Jbg, odzvonilo ovim našim jajarama preprodavcima.

A možeš da sačekaš da stigne i u Piro u prodavnicut. Koliko znam štapovi su trenutno na carini i pošto se uzimaju na veliko nabavna cena je povoljnija pa će i sa zaradom biti verovatno tu negde kao da naručuješ iz Kine ili nešto malo veća.

Brate ti bi platio cistokrvnog kineza 150e

ekozelj

Newbie
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Brate ti bi platio cistokrvnog kineza 150e

Naravno. Elementarna logika mi kaže da je po moj novčanik mnogo bolje da štap platim 150 eur, iako zapravo nije toliko nego manje a biće sa vremenom još manje,  nego da taj isti štap platim 300+ eur samo zato što je na njemu napisana firma "eminentnog zapadnog proizvođača". Odavno većina tih "proizvođači" proizvodi maglu i debelo je naplaćuje, naručujući što blankove što gotove štapove pod svojim imenom iz zemlje na koju pojedinci na ovim prostorima gledaju sa podsmehom.
Kina - zemlja koja ima sopstveni svemirski program a ne zna da napravi štap za pecanje.  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Decko lupeta za medalju, ali nema veze. Volim tako agresivne momke sto sve znaju. Jos samo da imenuje te cuvene proizvodjace sto prodaju kineze sa Alija pod svojim imenom. Pogotovo volim ovo oko svemirskog programa i poredjenje sa stapovima za ribolov.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno