Nemam razloga lagati,da su mi prve mušice,nemam razloga a ni koristi iz toga da lažem. Eto očito imam osjećaj za to. Prije ovih mušica,tj početka izrade,jako puno sam gledao po forumima i nasim i stranim kako se rade mušice.Istina da nije isto vidjeti i to napraviti.Al meni očito pošlo za rukom.Drago mi je da su za sad pohvale ovdje sam ih postavio i nisam baš očekivao da ce ovako dobro sve ispasti.Al ja i dalje vjerujem da sam početnik bez obzira na izgled mojih kreacija.Evo ako mi ne virujete pravac meni doma i uvjerite se sami!
Trenutno ne radim nista jel baš nemam puno vremena. A moram osposobiti neki svoj kutak da ne zauzimam kuhinjski stol!
Saleja ma kakav mušičar brate. Kako ti nakon 100mušica ne možeš ovako nešto napravit nisi toliki anti talent.
I ne hvalite me više da se ne umislim.
Najviše od svega bi volio da upoznam nekog od vas. Prekaljenih izrađivača mušica da mi prensete neka svoj znanja i vještine i da skupa rame uz rame zavezemo par kreacija, a iza nešto bacimo na GRADELE(ribu ili meso) po izboru. Ima zainteresirani
Trenutno ne radim nista jel baš nemam puno vremena. A moram osposobiti neki svoj kutak da ne zauzimam kuhinjski stol!
Saleja ma kakav mušičar brate. Kako ti nakon 100mušica ne možeš ovako nešto napravit nisi toliki anti talent.
I ne hvalite me više da se ne umislim.
Najviše od svega bi volio da upoznam nekog od vas. Prekaljenih izrađivača mušica da mi prensete neka svoj znanja i vještine i da skupa rame uz rame zavezemo par kreacija, a iza nešto bacimo na GRADELE(ribu ili meso) po izboru. Ima zainteresirani