Napravimo najbolju imitaciju štuke na svetu

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ja sam izgleda našao idealan materijal...moram ga jos jednom pregledati...neki polar jeste, nije baš fiber, ali polar nešto jeste. Malo je sličan bullhead wool-u...samo da dobijem svetlo žutu ili bar žutu...nadam se da če biti dobar. Mekan, lagan, upija vodu i nije baš plovan...što je idealno za moj ukus jer ne volim otežavati strimere.

Gogo lepa štukica i sviđa mi se kako si je lepo ošišao, ofarbao, i oči si namestio na pravo mesto  :tbumb: Ajde sada brzo s njom na vodu pa javi ako padne kakav ulov.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Stvarno neverovatna štukica :tbumb:, prelepo za u štučje ralje, bolje u vitrinu :D
Ja zasad ne idem u ovaj špil ali postujem nešto u rubriku "strimeri".

Janez

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Znam da ću ispasti pizda , al mi je žao ovo bacati, nije da je smatram nekakvnim umjetničkim djelom,previše sam vremena na nju potrošio da mi je tamo nekakav krokodil gutne, al mislim da će njena "sestrica" koju ću ovih dana napraviti, a biće "radna" verzija, ta koja će ići u vodu, a ova će ipak završiti u vitrini. ::)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Seb i Gogo svak vam čast. Meni se baš svidjaju strimeri od jelenjske dlake, ali nažalost još nisam najbolje savlad ao tehniku i nigde nemogu da nadjem bojenu dlaku. Tak oda za sada samo pravim glodare ::)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
100ka je napisao(la):
Seb i Gogo svak vam čast. Meni se baš svidjaju strimeri od jelenjske dlake, ali nažalost još nisam najbolje savlad ao tehniku i nigde nemogu da nadjem bojenu dlaku. Tak oda za sada samo pravim glodare ::)
Ne treba ti bojana, bojaš sam, uzmi dlaku natur, umoči u izbjeljivač, pa onda kad se sušne u boje, neko je i spominjao na sajtu, boje za kosu-one hipi varijante ima raznih boja pa si bojaš u koju ti treba .

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Gogo je napisao(la):
100ka je napisao(la):
Ne treba ti bojana, bojaš sam, uzmi dlaku natur, umoči u izbjeljivač, pa onda kad se sušne u boje, neko je i spominjao na sajtu, boje za kosu-one hipi varijante ima raznih boja pa si bojaš u koju ti treba .
Ne hipi nego pank :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
uživač je napisao(la):
Gogo je napisao(la):
100ka je napisao(la):
Ne hipi nego pank :D
Da da pardon izvinjavam se pankerima (jebiga kad sam ja u mladim banima Break Dance-ao, pa brkam ove druge)  :whistle:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Gogo je napisao(la):
Da li koristiš izbeljivač (blanš) koji se koristi kod farbanja kose, ili neku drugu vrstu izbeljivača.
Inače od mnogih ljudi sam čuo da su boje za kosu nepostojane, ispiraju se :doh:

Vrh Dno