Napustio na Sklopocija, barem NIJE umro ko Miksic :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
piroman je napisao(la):
Brate Marvo,

upravo je u toku plenarna sednica (zaplena materijalnih dobara) svih mojih licnosti u mojoj lobanji. Kada svi deputati budu glasali, znacemod a li ce NJKV Piroman da pokrene novi sajt o musicarenju???
A i taman si napravio avatara sa ovcom, ko onja baja Arden što drži sexyloops.com :D :D :D :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Nema nista od novog sajta :( Mrzi me, nemam snage :( JBGA :(

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ih bre, a baš bi bila fora da i ti napraviš pa da bude 5 www.musicarenje.something sajtova :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Brate Marvo,

ako si voljan da administriras, rado cu ti pomoci u osnivanju sajta i u tehnickom setup-u!

Mislimd a bi onda drug Lucky lagano ali sigurno umro od pretrpljenih sokova sa Simpsonom, Sklopocijom i sa visnjicom na slagu, to jest tobom brate Marvo!

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
100ka je napisao(la):
Ih bre, a baš bi bila fora da i ti napraviš pa da bude 5 www.musicarenje.something sajtova :D
???

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Lucky bolesniče menjaj avatar ili idem da se samoubijem jer ne mogu da gledam sta radis od ovog sajta,rasterao si sve ljude ,gajis ovog mixa ko fikus oko nas niču novi sajtovi a ti igras na kartu lojalnosti more svi ce te zamočamo a ja prvi zbog ovaj avatar  na struju !

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jedan je Lucky the Admin!  :yeswink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
St.Igor je napisao(la):
Lucky bolesniče menjaj avatar ili idem da se samoubijem jer ne mogu da gledam sta radis od ovog sajta,rasterao si sve ljude ,gajis ovog mixa ko fikus oko nas niču novi sajtovi a ti igras na kartu lojalnosti more svi ce te zamočamo a ja prvi zbog ovaj avatar  na struju !

Ima nešto na ovom forumu što sve ostale čini smešnim. Mogu da niču kopije i dvojnici kao pečurke posle kiše. To je dobro, ako pomogne da se ovo mesto raščisti od dosadnjakovića koji i nisu mušičari. SVako može da postavi sajt. Evo, ja ću da zasnujem jedan i dam ga jednoj babi iz susedstva na upravljanje. Bio bi pogodan za ogovaranja, isprazna čavrljanja, prepisivanja... i zato bi bio koristan, jer bi odavde izvukao one kojima je to, a ne mušičarenje, hobi.
Mogu ljudi da omalovažavaju ili hvale ovaj sajt, ali jedno je sigurno. Ovde ima toliko podataka o mušičarenju, koliko nema ni u jednoj mušičarskoj knjizi na ovom svetu, a mudrosti, iskustava i saveta ima toliko da ih ne može proučiti i primeniti ni jedan znatiželjnik za svog života.
Ako bi, u ovom trenutku, sajt napustio bilo koji član, pa čak i Mixmaster, teško da bi se nešto značajno izmenilo, jer je "prva knjiga" već ispisana. Ne bih da bogohulim, ali ovo je Biblija, a ostali forumi na ovom jeziku su na nivou Blica, Kurira, Halo Oglasa i sličnih "književnih" dela.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Mixmaster je napisao(la):
Mogu ljudi da omalovažavaju ili hvale ovaj sajt, ali jedno je sigurno. Ovde ima toliko podataka o mušičarenju, koliko nema ni u jednoj mušičarskoj knjizi na ovom svetu, a mudrosti, iskustava i saveta ima toliko da ih ne može proučiti i primeniti ni jedan znatiželjnik za svog života.

:yeswink: Jeeestee (izgovoreno na isti načina kao ona koka iz crtaća koja traži muža)

Mix evo ti jedan lep LINK za jedan lep sajt čiji glavni čovek ima 13121 postova LINK 2
Mix prvo skoči pa reci hip-hop ;) www.musicarenje.org ima najjači forum kod nas po broju članova i postova hteo to neko da prizna ili ne, ali ti baš preteruješ preterano :(

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
St.Igor je napisao(la):
Lucky bolesniče menjaj avatar ili idem da se samoubijem ..........svi ce te zamočamo a ja prvi zbog ovaj avatar  na struju !
:D :D :D :D :D
more dobro je sto nisam isekao kraj spota, gde sede na prepariranom losu! Ko zna, zna...ko nezna neka odgleda spot banda Electric six - Danger! High voltage

Vrh Dno