NE MOGU VIŠE!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nikad nisam voleo zimu,čak nijedan sport koji se može uobičavati u ovom godišnjem dobu,iako sam dete zime,rođen na Badnje veče.Uvek bih se budio u proleće,u cvetanju cveća,lišća,uvek bi me Sunce oprljilo pre svih.Sladak,lepljiv miris majskog Sunca i vazduha je moje stanje,čak i letnje nesnošljive vrućinčine su moje omiljeno vreme.Volim cvetanje lipe,topole,Dunav kad se bistri,kad me osvežava nakon ribolova,kad je toplo,kad je riba.
Ubi me ova zima,ne mogu više da izdržim od ove odeće i hladnog vetra,.Osećam da će mi ovo proleće biti najdraže...!

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Meni će svako sljedeće proljeće biti najdraže...

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Jedva cekam juto na reci, iznad koje se dize magla a ja na sred nje i masem. :lol:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ovo je prva godina sto se radujem snegu. Ako ne mogu ja da musicarim, ne morate ni vi  :p

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dr.lucky je napisao(la):
Ovo je prva godina sto se radujem snegu. Ako ne mogu ja da musicarim, ne morate ni vi  :p

:D :D :D :D :D :hammer: :hammer: :hammer:

how_evil-mostevil.jpg

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Blago Vama sezona Vam počinje 01.03 ja do 01.04. moram čekati.
Ali biti će super ako otvor bude kao prošle godine 11 kom mekousnih za 3 sata lova svaka je preko pola kg bila a najveće 1,75kg gušt nema šta a kraj mene je lovio jedan naš odavde Niški specijalac nadimak Sele dobar stari ribar kojeg sam razvalio on tad uhvati jednu meku 1,2kg i jednog svala 0,5kg super otvor prošle godine :yeswink:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Pa Silvio ni mi necemo bas da startujemo na samom pocetku, svuda ga je lepo zavejalo, meni licno ne smeta, ima smisla sto jedan deo godine nisi na vodi i radis nesto drugo, napunis baterije i zazelis se :drool:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Je ja sam prošle godine otišao na Neretvu 10 puta mada mi je 100m od kuće ostavio sam da mi uspješan otvor cijelu godinu stvara ugodu u mozgu nadam se da će i ove tako biti :-X

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Pa meni rekoše neki Čaplinci ljetos da više nema meke u Čapljini, ostao samo sval! Gdje je ti nađe...

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ima prijatelju, ima, mada je love mrežom to je grijeh i sramota ali neko uhvati uvjek a nako rijetko i na pera he he :yeswink: A s početka sezone je uvjek bude i to dosta ali kako sezona odmiče tako i ona ode prema tebi ali u Aprilu će je biti puno i kod mene :yeswink:

vladan

Junior member
Učlanjen(a)
24.05.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam imao uspesan vikend ! Bio sam na Syon parku za vikend!po 3 komada za dan !Bile lepe od kile dok su dve su imale sigurno preko kileipo!
Inace Syon park je najpoznatija i Londonu najbliza Trout Fisheries(citaj komercijala)!
95 posto je kalifa ali zna doci i koja brown!
Od vlasnika jezera koji prodaje karte saznam da je najbolje jela na otezanog damsela i rules!
Trazeci dobru poziciju snimio sam jednu da je pokupila nesto sa povrsine!Uh reko ovo je sansa da probam svoje suve prvence!Stavim griffith gnat-a i vec posle par zabacivanja imao sam napad!Promasila je muvu !Skapirao sam da ako hocu da lovim na suvu moram da budem na naj suncanijem delu jezera!Kad sam otiso tamo sve je bilo mnogo lakse!Lepo plasirana  muva bila je ubitacna("koliko ja dobo znam da plasiram" ha ha ha)!
Ja bio jedini na suvu!Dok su enlezi skapirali bilo je brzo menjanje!
Uh  sto ce biti vecera!!!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Praksa mi je da sezonu otvorim pre zvanicnog otvaranja sezone sa par izlazaka na Kacer u potrazi za klenom i posetom zlatarskom jezeru. Ove godine sam propustio onih par lepih dana a za malo da propustim i zvanicno otvaranje jer me sneg potpuno izludeo. Ipak sam veceras resio da pecam u nedelju i to po prvi put na Moravici! Od trenutka odluke, pocela je da me trese ribolovacka groznica. Spremam termofor i kofu caja :)

Vrh Dno