Neka tamo...tamo daleko

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ja koristim #3ku štap i kanap za S.Timok uzvodno od Svrljiga ali mi se čini da je ipak previše. Reka je mala i obrasla i riba dozvoljava samo jedan zabac najviše dva, svako drugo šljapkanje kanapom poplaši sve. Kada bih nabavio neki što kaže Seb štap klase 1 ili 2 i adekvatan kanap, to bi bilo idealno ali do tada moraće trojka da završava posao.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
To će ostavimo za Japanca, on oće da kupi štap klase nula, pa da mušicom 24 vata šištavce (pliskice) za uz pivo. I da jednog dana kad mu udari pastrmka od 150 g ima "borbu života".  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Strasni na zalost ova recica ili potok,kako ko voli se ne uliva u salmonidnu reku tako da sta je u njoj to je.Cak sta vise ni ova recica nije cela salmonidna,uostalom to nije ni bitno.

Stvar je ukusa a o njima ne vredi raspravljati ko kakve vode posecuje.Meni je dovoljno samo da odem na neku mali planinsku recicu pa taman da jedan udarac nemam.Mozda ce nekima delovati nenormalno ali X puta kad bih video kako pastrmka na ovakvim vodama skuplja sa povrsine,ja bih se samo polako priblizio koliko god je to moguce a da je ne uplasim.Da joj vidim pegice kako se crvene,posmatrao bih je kako se hrani 5-10-15min....ne zabacujem joj nego samo produzim dalje do novog vira,do novog brzacica....

Sto se tice opreme kad bih kupovao pribor za svaku vodu ponaosob i da za svaku situcaju imam pribor odgovorajuce klase gde bi mi bio kraj.Za Vlasinu,Vucjanku,Rupsku #4 ili #5 za Predejansku,Dzepsku....#2 ili #3 za J.Moravu #5 ili #6,za lokalne bare #7 ili #8......jos ako uzmemo u obzir da pojedine vode posetim svega par puta godisnje....pa mnogo je bre kume!!!
Pecam i uzivam koliko mogu Marryat Black Hopper-om 905 sto je sigurno jaka kombinacija ali je mozda i bolje jer ribu manje umaram i gledam da je sto pre vratim.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Uh ovde bi ih pokidao na varalicu. :p
Prelepa recica.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
lazza je napisao(la):
Uh ovde bi ih pokidao na varalicu. :p
Prelepa recica.
Pa ne znam bas...ja sam vise uhvatio na fly nego moj drug na spin heheheeeee.Doduse imao je jednu mocnu od celih 7-8cm  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
crni recica je fenomenalna, nije za "gospodu" koja vole da parkiraju prednje tockove u vodi, ovo je za zaljubljenike,avanturiste...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Recica je super a i ceo izvestaj.... :tbumb:

sebastian je napisao(la):
za moj pojam jedinica ili dvojčica sasvim ok...a može i ona 0 ili 00 ili čak 000  bay SAGE ;)

Ovde bi ona tvoja tenkara razbila.... :D

Vrh Dno