Neopren (Hot pants)

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Cisto da vas uputim u jedan proizvod koji je preterano dobar za cuvanje svog vrsnjaka i njegovih telohranitelja, ali i bubrega i ostalih unutrasnjih organa. Zove se neoprenski šorc, hot pants ili može i šorc za mršavljenje.
Neoprenski šorc sam koristio još dok sam trenirao kajak i u zimskim uslovima bez njega nikako...
Ispod wadersa mi je obavezan , zimski , letnji uslovi , nije bitno , meni je bitno potomstvo.
Jednom sam samo isao dubkom bez njega, i mogu vam reći , posle pola sata sam se osećao toliko neprijatno , da to nije normalno , a moja dubak seansa, od mesta A do mesta B ima oko 4-6 sati spustanja, tako da možete da zamislite kako sam se osećao.
Preporučujem svima da nabave isti proizvod , sa kratkim nogavicama leti , a zimi sa dugim.
Inače, neopren je materijal koji radi na principu , koja je temperatura tela , ta je temperatura tog materijala i kad je mokar.

13388238241653498885.jpg

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
gde ima ovo da se nadje?  ???  ???  ???

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Prave neoprenske za vodu imas u prodavnicama koje drze ronilacku, rafting, kajak opremu.
A vruce pantalone, tj za mrsavljenje (isto su od neoprena) imas u prodavnicama sportske opreme.

Vrh Dno