(No subject) :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Pa zar ne tece neka pastrmska recica ispod Rtnja. Doduse nikad nisam bio na samom Rtnju ali sam prosao tuda par desetina puta iduci u selo i koliko se secam sa casova geografije Crni Timok ili neka od njegovih pritoka tuda tece. Ti si Mix peco tuda pa me ispravi ako gresim :blush:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Jedu ove Nislije, Tartufe! Afrodizijaci...ovo ono :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Jeste... tartufi i ostali afrozodiaci... s beli luk, staro sirenje i 'ladnu rakiju.

Jebiga, ima se - moze se! Kuj ce s nas...  :whistle:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Mixmaster je napisao(la):
Čekaj malo, pobratime. A, što tebe toliko muči taj Rtanj. Koje pastrmke ti tu merkaš?

Pa "rtanjske"! Rtanjski caj, rtanjske pastrmke, samo je trip nishki!
Ima lepa recica sa leeepim pastrmcicama pod Rtnjem, ali samo za probrane...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ma folira nam se Mikica (novi nadimak za Mixa) :D sinoc smo pricali na skajpu pa mi je priznao da i sam peca rtanjske pastrmke ;)

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
Boli pupak!

Znaci, Mikica zavarava trag? Neko otkrio kulturu? E sta sve ne raste po tom Rtnju!
Kako se zovu cure sa Rtnja? Rtanjke?
Svaki put kad vidim horst Rtnja odusevim se, uopste ceo taj crnorecki kraj je potpun i pravi VILAJET! Moracu dogodine malo vise da mu se posvetim.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Razbiću krupne pastrmke na nimfu u Crnom Timoku, 2008. Do sada sam ih puštao da rastu i retko ih obilazio, insistirajući na suvim muvama. Ovog puta su na.ebale. Sprema se berba!
Toliko ću da ih trtim, da ću možda početi i da ih oslobađam. Jednostavno, neću moći da iznesem ulov koji trenutno planiram. :wacko:

Vrh Dno