Hvala dr.lucky na dobrodošlici. Nemoj molim te da me persiraš, ako ništa, zbog toga što sam upravo sam poslao jednoj 28-godišnjoj extra ribi, udvaračko pismo, mail.

, ma kakvi star more. Može i to ali prevedeno, zvijezda, u ribolovu. Ne biram ribe kao što rekoh (28 god

, Samo klen, NIKAD. Ima ona dobra stara, nikad ne reci nikad ali za ovu stvar NIKAD. Znaš da su ubacili klena u jezera Slano, Krupac, Liveroviće. Sad mi kažu i u Pivsko jezero

Oćerali su sve prave ribare, meraklije, stvarno. Neću da ga kudim jer ga puno ljudi lovi, posebno van cg a i kod nas ovi mlađi, nikad nijesu lovili pastrmku i lipljena pa je za njih odličan.
Pošto vidim da voliš da loviš klena slobodno dođi u Nikšić, ja ću te uputiti za sve, mislim da dnevno nećeš izvaditi manje od 7-8 kila a sa onom pecaljkom pričaju, Podgoričani vade i po 20 kg. možda čak i više. Znaš, ipak ovo o kilogramima uzmi s rezervom. Mene apsolutno ne interesuje pa i ne pamtim cifre ni podatke o ulovu. Tek, precizno ću se informisati i obavijestiti vas. I ako sam pogriješio, nijesam mnogo omašio. Kad izađem na jezero, s brane se vide u ogromnim jatima. A množe se, ma ludilo.
No dobro, nije klen problem, ja idem na pastrmku i već oštrim mušice

A što se ove radosti i adrenalina tiče, pa OK, ja sve to volim na malo blaži način. E bogami radio je adrenalin i meni ništa manje nego vama ali tek kad zakačim pastrmku (koje više nema u nk jezerima) od 1,5 do 3 ili više kila. E nijesam baš vrištao ali kad bih je sad kojim slučajem zakačio, bih, taman ko vi, ili jače

. No ako Bog da Pivsko jezero se još dobro drži, prije 3-4 god. dečko od 13-14 god. izvadio je pastrmku, ne sjećam se tačno ali mislim preko 13 kg. Preko 10 sigurno.
Eto, da ne pretjerujem s pisanijom, nemojte zamjeriti ni na onoj 28-godišnjakinji. Samo sam je malo nadraživao, neće moj mamac i gotovo. Pa sami znate kad riba neće, e onda je bar malo poplašim. A i nezna mladica šta su i ko su stari ribari, inače da zna, odma bi ćapila

Pozdrav iz bratske Crne Gore!!!!!!!