tommy, promer cevčica imaš milion i možeš koristiti stvarno svakojake kao npr. i one prozirne od štapića za čišćenje ušiju. Ja eto kupujem od "eumer tube" jer mi tako lakše, samo naručim veličinu koju želim i imaju pravu tvrdoću i elastičnost. Ali mogu da se nađu svuda svih karakteristika a tako i igle možeš nabaviti ili napraviti razno raznih debljina. Napr. Možeš imati jednu deblju dužu iglu koju možeš pričvrstiti u bilo koju stegu, na nju namotaj konac u konus sve do polovice igle. Tako da možeš na nju zaglaviti razne debljine plastičnih tubica. reko tog konca pređi onim jakim dvokomponentnim lepkom koji drži i do 600 kg. On kada se stvrdne je tvrd ko kamen i uglavnom sive boje. Na mnoge načine se može uraditi ta igla. Ako si u mogučnosti najracionalnije je kupiti sve gotovo. Mada opet za neke ideje/imitacije uvek treba malo improvizirati i uraditi nešto svoje.
Ovaj HMH adapter nameravam več godinama da naručim ali nikako da se to i desi jer mi do sada sve ovo što imam radi posao ali muči me znatiželja. Možda ove godine konačno nabavim i to.