Nosač cevčica aka Tube Tool

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Znam Tomi, i ja sam imao samo igle. Bez nosača je mučenje.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
tommy, promer cevčica imaš milion i možeš koristiti stvarno svakojake kao npr. i one prozirne od štapića za čišćenje ušiju. Ja eto kupujem od "eumer tube" jer mi tako lakše, samo naručim veličinu koju želim i imaju pravu tvrdoću i elastičnost. Ali mogu da se nađu svuda svih karakteristika a tako i igle možeš nabaviti ili napraviti razno raznih debljina.  Napr. Možeš imati jednu deblju dužu iglu koju možeš pričvrstiti u bilo koju stegu, na nju namotaj konac u konus sve do polovice igle. Tako da možeš na nju zaglaviti razne debljine plastičnih tubica. reko tog konca pređi onim jakim dvokomponentnim lepkom koji drži i do 600 kg. On kada se stvrdne je tvrd ko kamen i uglavnom sive boje.  Na mnoge načine se može uraditi ta igla. Ako si u mogučnosti najracionalnije je kupiti sve gotovo. Mada opet za neke ideje/imitacije uvek treba malo improvizirati i uraditi nešto svoje.

Ovaj HMH adapter nameravam več godinama da naručim ali nikako da se to i desi jer mi do sada sve ovo što imam radi posao ali muči me znatiželja. Možda ove godine konačno nabavim i to.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
oholi je napisao(la):
Nisam vezao nikad tube steimer....al kako vezuje na mesinganim tubama? One ne mogu da se utisnu i stegnu ovako kako je pokazao ako se ne varam?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Isto je i sa mesingom. Bitno je da ti je promer cevčice odgovarajući za igle koje pasuju.

Vrh Dno