novajlija

stefan_kg

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2010.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima!

O musicarenju znam vrlo malo,niko koga znam ne peca na ovaj nacin,pa ce ovo mozda biti smesno...
Gde u okolini Kragujevca ima najbliza voda pogodna za musicarenje na kojoj bih mogao da pocnem?Do sad sam pecao uglavnom na plovak i pomalo varalicom ali mi je to sve manje zanimljivo.Sto se tice pribora interesuje me samo da nabavim nesto sa cime bih mogao da musicarim a da to zadovoljstvo ne bude vise od 80-100E.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
prijatelju dobrodosao....koliko ja znam ima tu nekoliko momaka koji musicare bas iz kg i redovni su na forumu vec ce ti se oglasiti,a sto se pribora tice vec je pisano o tome pa ne budi lenj pa nadji tu na forumu ima puno postova o tome....
uzivaj u forumu i svako dobro....

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Pozdrav i dobrodosao Stefane.
Kolege iz tvog grada ce ti se sigurno vec javiti, a sto se tice voda za musicarenje - u sustini sve one na kojima si vec pecao na plovak i varalicu su pogodne i za ovaj vid ribolova. Naravno, zavisi samo od toga koja ti je ciljna vrta ribe na koju izlazis.
Sto se tice pribora i opreme - o tome ce neko iskusniji od mene da kaze nesto, kao i kolege koje su upoznate sa okolnim vodama, u smislu vrsta riba kojih ima u njima.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Dobro došao Stefane, Kragujevčani su tu negde  :-\

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
dobrodosao druze, ima nekoliko musicara iz kragujevca i rado cemo te uvuci u vode musicarenja, procitaj najvaznije teme za opremu na forumu da bi malo video iskustva iskusnijih kolega... posle cemo dalje da se pisemo

malopre sam video nekog momka na keju na sumarickom jezeru da baca musicu, jesi to bio ti ?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Des novajlija ,kako te ? šta ima u gradu ? ima ženske ima sve a ?  :D

welcome aboard !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dobro dosao. Na svakoj vodi gde ima ribe mozes musicariti ako se ikako da zabaciti.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Dobrodošao u ovaj novi svet, iz koga ćeš se teško izvući  :bleh:

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Al' te ovi ispozdravljase, ko da si ne daj boze dosao u neku sektu !!! Javi se da vidimo kakve muke tebe muce, i ima li im leka. :-X

stefan_kg

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2010.
Broj reagovanja
0
Vezivao sam nesto u zadnjih par meseci ali nikako da ce docepam nekog normalnog fotoaparata,ovo sam slikao telefonom da vidite sta to radim pa da se svi zajedno smejemo :D

DSC00141-2.jpg

DSC00140.jpg

DSC00146.jpg

E sad ozboljno:Vredi li ovo stogod?

Vrh Dno