Mladen
Full member
- Učlanjen(a)
- 16.04.2007.
- Broj reagovanja
- 35
Ja sam bio skoro na Limu i bukvalno sam se uplasio od toilikih pticurina koje su se nalaze na obali, vodi, vazduhu!! Ajde znam jednu vrstu staru (relativno staru), a to je siva caplja. Au kolika je ono ptica. Da joj dune mogla bi te ubiti ko od sale. :'(
Ona me je prepala pre dok je nisam znao pa sad znam ko je, ne dam se uplasiti.
Sledeca grupa ptica su divlje patke ili guske!? N znam tacno lice mi i na jede i na druge, a i one se vrzmaju tim delo reke, ronmeci i hraneci se ribom. I treca grupa ptica koje sam primetio a rekao mi je drug su kormorani! Cuo sam da su zasticeni od drzave, ali ih ima koliko hoces. Kako gnjure ono je strasno. Nema ga iz vode preko 1min. !
I izlazi sa ribom u ustima.
U tome i jeste problem, oni ce unakaziti ribu u Limu za ovu sezonu. Mislim pojesce oko 10-ak tona minimalno, a problem je u tome sto REMETE EKOSISTEM! Sta ce pastrmke gladne ogromne da jedu,a mladice? Snaci ce oni, ali teze ovo su sve iznenadi problemi sa kojima se susrecu ribe iz Lima i iz dr. reka koje posecuju ove ptice!
Sledeci put nosim pliske i klenove da kederim ova cudovista! Mozda zveknem koju CDC patkicu!
Ona me je prepala pre dok je nisam znao pa sad znam ko je, ne dam se uplasiti.

Sledeci put nosim pliske i klenove da kederim ova cudovista! Mozda zveknem koju CDC patkicu!