Mladen
Full member
- Učlanjen(a)
- 16.04.2007.
- Broj reagovanja
- 39
Ja sam bio skoro na Limu i bukvalno sam se uplasio od toilikih pticurina koje su se nalaze na obali, vodi, vazduhu!! Ajde znam jednu vrstu staru (relativno staru), a to je siva caplja. Au kolika je ono ptica. Da joj dune mogla bi te ubiti ko od sale. :'(
Ona me je prepala pre dok je nisam znao pa sad znam ko je, ne dam se uplasiti.
Sledeca grupa ptica su divlje patke ili guske!? N znam tacno lice mi i na jede i na druge, a i one se vrzmaju tim delo reke, ronmeci i hraneci se ribom. I treca grupa ptica koje sam primetio a rekao mi je drug su kormorani! Cuo sam da su zasticeni od drzave, ali ih ima koliko hoces. Kako gnjure ono je strasno. Nema ga iz vode preko 1min. !
I izlazi sa ribom u ustima.
U tome i jeste problem, oni ce unakaziti ribu u Limu za ovu sezonu. Mislim pojesce oko 10-ak tona minimalno, a problem je u tome sto REMETE EKOSISTEM! Sta ce pastrmke gladne ogromne da jedu,a mladice? Snaci ce oni, ali teze ovo su sve iznenadi problemi sa kojima se susrecu ribe iz Lima i iz dr. reka koje posecuju ove ptice!
Sledeci put nosim pliske i klenove da kederim ova cudovista! Mozda zveknem koju CDC patkicu!
Ona me je prepala pre dok je nisam znao pa sad znam ko je, ne dam se uplasiti.
I izlazi sa ribom u ustima. Sledeci put nosim pliske i klenove da kederim ova cudovista! Mozda zveknem koju CDC patkicu!