Novi EFFA miting u Bosni!

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Gospodine ACO dajte mi recite šta mislite o borbenosti meke u odnosu na ostale solomonide jednake veličine?!
Htio bih Vaše mišljenje jer moje je mišljenje da je to najborbeniji solomonid naših voda a ulovio sam ih mogu reći osim ohridskih vrsta sve.

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Silvio, ja sam lovio najborbenije salmonide na svetu: steelheada i salmona i mogu ti reći da je mekousna apsolutno u njihovom rangu! Na našim prostorima to je ubedljivo najsnažniji i najborbeniji salmonid, bez premca! Fantastična sportska riba a pritom prelepa za videti. To je i razlog zašto sam se odlučio da pomognem ljudima iz Konjica i Glavatičeva, ovim mitingom i kompletnom pričom oko mekousne pastrmke!

Prilozi

• IMG_0362.jpg
    IMG_0362.jpg
    144 KB · Pregleda: 218

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ova sa slike je teška koliko pretpostavljam oko 1kg? i Na šta je ulovljena koja muha?
Ako te ne morim previše!

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Otprilike tako ... muva je maslinasto-žuta jednodnevka sa CDC krilima #14, nešto novo iz radionice Matorog Sava Martinovića. Podelio nam stari lisac neke imitacije par sati pre i svi su lovili na njih, sjajno!

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
E ja ovde pokušavam da promoviram ovu našu posebnost zvanu meka i slušam kako bi mnogi te lovili bone fisha te ovo te ono a na 500km od Beograda imaju da love i ulove jedinstvenu riblju vrstu kraljevskog roda riba Solomonida staru prastaru mekousnu pastrvu koja se sve ove tisuće godina othrvala svemu od ledenog doba pa sve do ovog zadnjeg rata. Borac znači nr.1 kojeg je neuporedivo teže za uloviti i izvući na Neretvi ispod Mostara nego u reviru Glavatičevo gdje je voda višestruko manja a ribe je višestruko više.
Eto drago mi je da je netko od Vas imao prilike doživjeti ljepotu lova na ovu jednu i jedinstvenu KRALJICU NERETVE i njenog ništa manje atraktivnog KRALJA ZUBATKA. :tbumb:

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0

Silvio, nije 500km vec 385 od Beograda, ja merio!

Sve je tačno što si rekao ...

Pozdrav!

Vrh Dno