O pecanju na Gradcu van revira...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
I mladica je tada u zabrani ali nije zabrana na pastrmku!
Jedno je ići ciljno na neku ribu i loviti a jedno je slučajan ulov!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Tommy mozda sam te razocarao al nisi bolji od mene :)
Ides ma pajke....a znas da moze lipac.....potpuno isto kao ja

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
I mladica je tada u zabrani ali nije zabrana na pastrmku!
Jedno je ići ciljno na neku ribu i loviti a jedno je slučajan ulov!

To je ovde mnogo zajebana stvar, jer ako odes na pastrmku basis strimera samo svedocenje babavange te moze zastititi od sumnji da nisi smisljeno tog strimera bacio mladici...

Ili ako odes na pastrmku pa suvu namenjunu pajki pokupi liplje opet te samo baba vnga moze zastititi od sumnji pojedinaca da su ti namer bile zle i podle

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Jedno pitanje..... od prvog marta mogu na rzav da odem? Moralno je? Necu nikog razocarati? Ljudi samo.jedna napomena pre nego odgovorite....  na rzavu ima vise lipca od pastrmki

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja sam redovno pecao na rzavu u aprilu i maju . uvek sam se vise nadao da upecam lipljena nego pastrmku . i cuvari su me kontrolisali bez ikakvih primedbi . cak su mi dali i broj tel da ih zovem ako primetim da neko krade ribu

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
ja sam redovno pecao na rzavu u aprilu i maju . uvek sam se vise nadao da upecam lipljena nego pastrmku . i cuvari su me kontrolisali bez ikakvih primedbi

oooopa bato sve nas je vise i vise krivolovaca... :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja sam poznat po tome  :D na rzavu je lipljen u trajnoj zabrani . znaci nije ti dozvoljeno nikada da ga upecas  :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
ja sam redovno pecao na rzavu u aprilu i maju . uvek sam se vise nadao da upecam lipljena nego pastrmku . i cuvari su me kontrolisali bez ikakvih primedbi . cak su mi dali i broj tel da ih zovem ako primetim da neko krade ribu

Ta nada je zajebana stvar moj sale, mozes da fasijes robiju...

Sad si se sjebao, ali ja sam tu zaludan i spreman da ih zaludjujem dok ne odustani jedan po jedan...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Hahhahahhah.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Tihi83 je napisao(la):
Ta nada je zajebana stvar moj sale, mozes da fasijes robiju...

Sad si se sjebao, ali ja sam tu zaludan i spreman da ih zaludjujem dok ne odustani jedan po jedan...
ma pusti druze praznu pricu . vecina kriticara uopste i nisu ozbiljni musicari . ili uopste ne pecaju ili kolju ribu drugim metodama a musicarenje dozivljavaju kao c&r rasterecivanje savesti  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Musicarenje sam dozivljavao kao odmor od takvih poput tebe, ala sam se zajebao. Priznajem!
Cisto da ne bude zabune, nema veze sa ribolovom, krivolovom i slicno. Mislio sam na lelemude koji prosipaju nebulozu za nebulozom.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Evo i ja cu da se pridruzim ,od 1.og marta odo da pecam smudja na mrestilištu,zašto da se drugi koji mi nisu ni do kolena hvale sa smudjevima 12+ ,a ja ne
Neću da kršim zakon svakog ću vratiti pod izgovorom da pecam bucova( kojeg sam pecao 2 put u životu ciljano)
:hammer:
To sam naučio iz ove pouke pisanija

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Musicarenje sam dozivljavao kao odmor od takvih poput tebe, ala sam se zajebao. Priznajem!
Cisto da ne bude zabune, nema veze sa ribolovom, krivolovom i slicno. Mislio sam na lelemude koji prosipaju nebulozu za nebulozom.
o cemu se radi bojane? pogodilo te nesto u zadnjem postu ?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ja cu se povuci iz ove price.... nema smisla vise. Odavno sam rekao sza sam imao. Koga sam razocarao ili sta vec ocekujem da mi se ne javi na vodi jer se ja ne javljam ljudima koji me razocaraju. Da ne bih dosao u iskusenje da pomislim da ovde ima previse nedokazanih ljudi samo cu se povuci.
Srecno vam.i bistro bilo.

Nebo zovi na bucova....

Vrh Dno