O pecanju na Gradcu van revira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Jel dozvoljeno na Gradcu nositi kalifu iz reke??? Ajmo pametnjakovici.

U otvorenom delu reke da kao i na svim ostalim rekama...

Kako te nije sramota da tvoje neznanje branis kao forama ti si hteo da vidis nesto, pa bar lepo kazi kao covek ispao sam glup..  Ccc ti stvarno nemas obzira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Koje dozvole petre :)
Hahhhaahahahahh sad ce tihomir da te keca :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Nesmem vise Vladimire, vidis da sam vec spao sa gulasa na bele bubrege, ako nastavim mocicu samo da berem sremos...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
maric je napisao(la):
Jel dozvoljeno na Gradcu nositi kalifu iz reke??? Ajmo pametnjakovici.
Na delu Gradca kojim gazduje EKOLOŠKO DRUŠTVO GRADAC nije dozvoljeno nositi nijednu vrstu ribe, za sve važi C&R. Samim tim ni kalifornijsku pastrmku. Ne znam samo zašto ovo pitaš kada znaš i sam.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Naslov teme je jasan ne znam sto mesas u pricu deo reke o kom se ne prica na ovoj temi... :doh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
KLENAROS je napisao(la):
Gdje to nije dozvoljen izlov kalife ?
U Srbiji, od 01 oktobra da 01.marta...
http://www.ribolov.co.rs/vazeci-zakoni-i-pravilnici-o-ribolovu/naredba-o-merama-za-ocuvanje-i-zastitu-ribljeg-fonda/

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Milanče je napisao(la):
Na delu Gradca kojim gazduje EKOLOŠKO DRUŠTVO GRADAC nije dozvoljeno nositi nijednu vrstu ribe, za sve važi C&R. Samim tim ni kalifornijsku pastrmku. Ne znam samo zašto ovo pitaš kada znaš i sam.

Tacno tako profesore. Da li sam ispao glup? Pa ne bih rekao jer sam sa Milancetom tj klenarosem pre 20 dana pricao bas o ovim kalifama i znam da mogu da se nose sa Lasve 😜

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pa sam zato i napisao da objasni gde su ulovljene i kad i da li ima zabrane da bi ostali ljudi bili upuceni da Gradac i Lasva nisu isto. Vidis da Klenaros nije znao. E sad ko je glup nek presude drugi 😉

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Tako da, Tihi nacrtah ti ako sad ne razumes onda jbg onda si varijanta lakse ti ulazi u bulju nego u glavu.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Tako da, Tihi nacrtah ti ako sad ne razumes onda jbg onda si varijanta lakse ti ulazi u bulju nego u glavu.

Sta si mi nacrtao Maricu ne vidim, ja sam glup stvarno molim te edukuj me...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Imate li vi momci doz e za ovu zajebanciju pa makar bio i donji tok ili nemate. Da me ne pitate opet kojedozvole DOZVOLE ZA SPROTSKI RIBOLOV  da ne bde zabune,a ne dozvole od zena,sefova i devojaka. Proto jesi li im ti mozda daoo dozvolu da pecaju?

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
117
Po ovom pravilniku koji je  linkovao Milance, ulovljena riba u lovostaju se tretira isto kao i svaka ulovljena riba ispod mere u vreme kad je dozvoljeno pecanje...  :whistle:

Vrh Dno