O pecanju na Gradcu van revira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
O cemu ti decko pricas, sto se prebacujes na poribljavanje i dalje nebuloze. Mislim sad je i najvecem laiku jasno ko bulazni i prica gluposti. Meni je zaista ispod svakog nivoa da polemisem sa tolikom neznalicom.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nisam ni ocekivao da ces mi citirati neki zakon ili reci nesto konkretno, opste je poznato da kad ne znate sta da kazete vi nekog optuzite da je lud,glup, nije normalan i nestanete  :whistle: :whistle: :whistle:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
89kobra je napisao(la):
Stvarno piše da je alohtona vrsta ali to na C&R  revirima mozda ne važi.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

C&R reviri nisu obuhvaceni opstim zakonima, to su mesta pod posebnim upravljanjem i na njima vaze pravila koja napise upravljalac.

Kao na primer, sa revirskog dela Gradca ne smes odneti nista, dok sa revira na Ribniku mozes uzeti pastrmku ali samo kalifu, mislim jednu dnevno(Maricu ispravi ako gresim)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Pa znaci mresti se :)

Maricu mogu i ja tebe da izmrestim nije mi problem samo to nije prirodno... :hammer:

Sta da radim kad me izazivas...nemam zelju vec da ti samo pokazem razliku...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Maricu mogu i ja tebe da izmrestim nije mi problem samo to nije prirodno... :hammer:

Sta da radim kad me izazivas...nemam zelju vec da ti samo pokazem razliku...

Za 20-30 godina će biti sasvim prirodno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Na Ribniku 3 kom valjda. Ja upecao 6 kom i nijednu nisam uzeo. Koji ce mi  klinac.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Na Ribniku 3 kom valjda. Ja upecao 6 kom i nijednu nisam uzeo. Koji ce mi  klinac.

Cuo sam da ima neka norma za kalife ali nisam bio siguran koliko kom, ma jasno da nisi uzeo preposten si ti za to... :whistle:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Za 20-30 godina će biti sasvim prirodno.

Verovatno Baki ali sad nije, Maric ne reaguje verovatno mu se svidela ideja... :bleh:

Salio sam se Maricu nebi te pipnuo ni grabuljama...  :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Slavisa daj ono o novim doz olama i zabrani pecanja bez istih ako ti je pri ruci.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Tihi83 je napisao(la):
Maricu mogu i ja tebe da izmrestim nije mi problem samo to nije prirodno...

Tihi druze nema ljutnje naravno. Uvek mozes da mi izmuzes mleč nemoj da se ustrucavas 😉

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
moze li neko da mi da informaciju da li je zabranjen ribolov u van revirskom delu u toku zime?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
148
Tihi83 je napisao(la):
Pisacu velikim slovima iskljucivo da bih stavio akcenat na sledeci deo posta jer je mnogo bitan za edukaciju!!!

PISAC OVOG ZAKONA JE PRETPOSTAVIO DA CE BITI BRZOPLETIH I NEEDUKOVANIH LJUDI, PA JE PRI PISANJU ZAKONA JASNO NAVEO VRSTE RIBA KOJE SU OBUHVACENE ZAKONOM, ODNOSNO NA KOJE SE ZAKON ODNOSI! PAZLJIVIM CITANJEM SAM KONSTATOVA(znao od ranije) SLEDECE, DA MEDJU NAVEDENIM VRSTAMA PASTRMKI SE NIGDE NE POMINJE KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI

Kopirao sam izvorni tekst iz zakona koji si ti ovde postavio kroz link pa procitaj jos jednom...

sve vrste pastrmki potočna Salmo trutta, drimska Salmo farioides, ohridska Salmo letnica, makedonska Salmo macedonicus, dužičasta Oncorhynchus mykiss i obe vrste zlatovčica jezerska Salvelinus alpinus i potočna Salvelinus fontinalis Od 01. oktobra do 1. marta

Kalifornijska pastrmka (Rainbow Trout tj. dužičasta pastrmka) je odavno prebačena u rod pacifičkih lososa i pastrmki Oncorhynchus (iz roda atlantskih Salmo) i dobila naučno ime Oncorhynchus mykiss. I naravno da postoji u našem zakonu sa sve lovostajem i minimalnom merom...
Duguješ mi već drugo izvinjenje...

P.S. SALAME se prodaju u kasapnici.

Vrh Dno