Po nekima u ribarniciMilanče je napisao(la):P.S. SALAME se prodaju u kasapnici.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Po nekima u ribarniciMilanče je napisao(la):P.S. SALAME se prodaju u kasapnici.
Milanče je napisao(la):Kalifornijska pastrmka (Rainbow Trout tj. dužičasta pastrmka) je odavno prebačena u rod pacifičkih lososa i pastrmki Oncorhynchus (iz roda atlantskih Salmo) i dobila naučno ime Oncorhynchus mykiss. I naravno da postoji u našem zakonu sa sve lovostajem i minimalnom merom...
Duguješ mi već drugo izvinjenje...
P.S. SALAME se prodaju u kasapnici.
sasats je napisao(la):moze li neko da mi da informaciju da li je zabranjen ribolov u van revirskom delu u toku zime?
verujem da ne postoje ni ogranicenja doneta od strane korisnika vezano za pribor i mamce ?Tihi83 je napisao(la):Naravno da nije...
Milanče je napisao(la):Iz slikovnica se uči u vrtićima, dok deca ne nauče da čitaju, a zakoni su pisani. Pronađi nekoga ko zna da čita... pa nek ti nađe Oncorhynchus mykiss u delu teksta koji si i sam iskopirao...
sasats je napisao(la):verujem da ne postoje ni ogranicenja doneta od strane korisnika vezano za pribor i mamce ?
ako je reka otvorena za ribolov ja ne vidim prostor za dalju diskusiju o zimskom pecanju .
koliko km je taj slobodan deo? mogli bi da pricamo sta su ucinili ribolovci ili pokusali preko svojih klubova da se na celom toku reke gradac zabrani upotreba prirodnih mamaca ?