O pecanju na Gradcu van revira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Koliko mi na forumu treba pratioca da mogu od vlasnika ocekivati neku nadknadu... :smoke:

Bitno je da polako shvatate da ima i drugacih ljudi od vas(sa drugim misljenjem, da vanzemaljci postoje i Hitler nije izvrsio saamoubistvo nego njegov dvojnik...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da, i mi potičemo sa planete Feton. Tamo se desila kataklizma pa su tamošnji žitelji, intelektualno mnogo napredniji od nas danas, poslali na Zemlju određen broj ljudi, da nastavi vrstu i spreči izumiranje. Čarls Darvin se tu malo usrao ali jbg, za to vreme je i to bilo vanzemaljski.

http://3.bp.blogspot.com/_IFLtLt_K5Ds/SyOKFDYpHZI/AAAAAAAACuc/6rbV3_gaZVI/s400/FAETON.gif

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Evo ako mi ne verujete

http://www.nationalgeographic.rs/vesti/4438-mit-o-planeti-faeton-gde-je-nebesko-telo-izmedju-marsa-i-jupitera.html

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Pazi onda smo Fetonci, mada ovde ima i Feljtonaca izlaze im tekstovi ko feljtoni u Politici u pm.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Japanac, ja cu samo da nastavim da spavam.... mnogo lakse. Jos malo ce o cepanju atoma da se povede polemika :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
E jbg, htedoh nešto o vremenu poluraspada atoma i kako je određena starost Zemlje, koja se ne poklapa sa Darvinom, ali si me sad odgovorio.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
oholi je napisao(la):
Japanac, ja cu samo da nastavim da spavam.... mnogo lakse. Jos malo ce o cepanju atoma da se povede polemika :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Ako napises na buljsonu atom, ima da bude cepanje tu si u pravu  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Tihi83 je napisao(la):
Koliko mi na forumu treba pratioca da mogu od vlasnika ocekivati neku nadknadu... :smoke:

Bitno je da polako shvatate da ima i drugacih ljudi od vas(sa drugim misljenjem, da vanzemaljci postoje i Hitler nije izvrsio saamoubistvo nego njegov dvojnik...
Braaaaaaaaavo Lukicu, majstore i vedeto newmusicarenja u Srbiji!!!! Z aboravio si samo da napomenes da smo pobedili NATO pakt, al bez brige bice sendvica i sokica na Gradcu od 01.03-30.09.2016.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Jel mi se učinilo, ili je neko napisao da je ovo ozbiljna tema ? Da li ste dobri tako u ribolovu kao u pisanju  u prazno. Čisto sumnjam :whistle: :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Samo ti dodji 06.03 na otvor i videces. Jos samo da nadjemo nekog sa kolima da odemo sa njim do Gradca i milina Xaxaxaxaxaxaxa

Vrh Dno