OD SVEGA PO MALO...

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Obavezno da cu i to uraditi samo da li postoji neka musicarska knjiga o insektima ili moze neka enciklopedija o insektima? I hvala na savjetu :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Rocket man pogledaj ovdje:

http://www.euroflyangler.com/html/insects/insects.php

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Rocket man je napisao(la):
Obavezno da cu i to uraditi samo da li postoji neka musicarska knjiga o insektima ili moze neka enciklopedija o insektima? I hvala na savjetu :)
ako hoces da me poslusas , nabavi knjigu znakovi na vodi . kada je procitas sve ce ti biti jasno . nema sanse da ovde na forumu dobijes neki odgovor koji ces razumeti dok ne procitas ovu knjigu. kada je procitas tacno ces znati sta ti treba i tacno ces moci da pitas sta te interesuje , a odgovori ce ti biti razumljivi.
izuzetna knjiga

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ovaj sajt uopste nije los... Prelistao sam ga malo i moze dosta da se nauci koliko sam uspio da vidim. A ima i da se naruce znakovi na vodi kod Bojana...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
To je ta knjiga.
List Mušičar nabavi, sad je cena bagatela za stare brojeve koji su ostali.
Ima nečeg i u Spin and Fly.
Ja sam najviše voleo da prevrćem kamen i zagvirim čega sve ima.
Kao i posmatranje sam reke.
Ako si proveo neki period pecanja na žive nimfe i larve će ti takođe svakako mnogo pomoći.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
batarihter je napisao(la):
to je to  :) ovde ima samo jedan mali deo koliko ima u knjizi. izuzetna za pocetnika . ja sam pomocu nje naucio kako da ulovim pastrmku a da ne molim druge da mi preporucuju i poklanjaju muve .
sve je tako prosto i lepo objasnjeno .
evo sad nadjoh. ima je ovde kod djoleta ...
http://www.musicarenje.rs/index.php?route=product/product&product_id=380

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Rocket man je napisao(la):
Odlicno! Nadam se da cu imati pare do tada :D

Raketas, blizu ti je Mojkovac mada bolje do Kolasina brale...imas gotivnu ekipu dole, Nikolu Trebjesanina, Ivicu,Gokua i jos par momaka a i skuplja se bratija iz PG-a(Zeljko, Ivo Dasic, Sasa Ljumovic, Miki Maras)...vidi momke pomocice ti svi..jos bolje ubrzace ti sve, a naravno tu smo i mi odavde ako gde sta zapne oko pribora...
Vidi sa Bojanom, cika Simpsonom, imao je divan predlog za jednog naseg drugara/kolegu za EXTRA stegu iz UK-a, materijala ima na sve strane, udica naravno bar Gamakatsua i krs hajabusa..al za start, mazni ti toom drugaru Sage  :) :nowink: :yeswink:

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Cuo sam da ima musicarskog pribora u Mojkovac i vidjecu tamo da nabavim nesto, prut cekrk kanap... Cuo sam se i sa Bojanom i od njega cu uzeti nesto materijala za vezivanje sigurno... A Kolasin vala nije u Burundiju, moracu jednog dana da odem ako su ti momci gostoljubivi :D Naravno kada pocne sezona... ;)

Vrh Dno