Znam kako vam je.... ovde na jugu kine jebena kisa pada bar 3x nedeljno od februara....nekad i svaki dan.... nisam 5 duncanih dana imao od februaraTMc je napisao(la):Nikad nije kasno. Naravno najbolji je primarni posao ali uvek lepo dođe i nešto sa strane. Što se tiče mušice kao i uvek odlična i u pravo vreme juni bi trebao biti mesec krznokrilaca i iskreno se nadam da će se ova luda klima unormaliti da izađemo malo na vodu kako valja bez prekida i žurbe.
Jeste renzetti al da bih okretao treba mi drzac bobine i navika za to... ovako radim odavno i navikao sam... povremeno iskoristim rotaciju za motanje materijala. Meni je ta rotacija vise za zauzimanje boljeg ugla kod motanja.maric je napisao(la):A zar ti nije lakse da okreces celjusti stege ako je Renzetti?
oholi je napisao(la):Jeste renzetti al da bih okretao treba mi drzac bobine i navika za to... ovako radim odavno i navikao sam... povremeno iskoristim rotaciju za motanje materijala. Meni je ta rotacija vise za zauzimanje boljeg ugla kod motanja.
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Nemam tih problema. Stvar navike. A rebra isto.... memorija misica.... posle ko zna koliko muva nemam problem sa tim. Al da je korisno jeste.maric je napisao(la):Treba drzac bobine ali je neuporedivo lakse namotati i slagati rebra. Nekada mi se desi da pukne biots kad koristim ovaj hackle plier tj pincetu ili kako se vec zove u pm I onda popizdim.
oholi je napisao(la):Evo neceg jednostavnog, verovatno i aktuelnog sada...
https://youtu.be/sgFkO1OTdY0
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk