Haha.... Fazan je meni bez premca.... Na ove skoro da ne lovim. Ove bez glave.... Sa glavom po nekad.... Al i dalje ni blizu kao verovatno ti.... Ranije sam odlicno prolazio na zelene zeceve... Sto mu dodje neki kedis verovatno.... Al ni tog zeca nisam dugo koristio.... Onda sam od divlje mace napravio jednu koja je kidala takodje.... Pa sam i nju u zapecak stavio... I tako redom... Menjam muve al dve su uvek aktuelne.... Fazan i zekonja.... Plus perdogonka po potrebisilvio je napisao(la):najbolja nimfa koju si vezao do sada
hidropsiha
Hahah.. Kao ja adamsa...silvio je napisao(la):bate ja tog fazana mrzim i gotovo...imam ih namotanih ali ne bacam skoro nikad...
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hvala.... Ovaj sam lakirao, generalno kapnem kap super lepka u gelu i pustim da tu kapljicu badrljica gura i razmazuje dok je namotavam..... Cak i ako ima viska izmedju dva namotaja ostavim ga.... Super izgleda i traje. Uv lak, i genwralno lakiranje dodatno otezava muvu.... Pa i ne radim to....TMc je napisao(la):Klasika koja ne maši, odlične.
Lakiraš li Body Quill?
Koju si najčešće veličinu koristio na našim rekama?
Iskreno nisam poredio ali verujem da je tako.... Nisam primetio da majske, mravi i ostali insekti sijaju mnogo.maric je napisao(la):Jel ti se nekada cini da riba pre uzme nelakiranu musicu od one lakirane??
Ova sa cdc-om mi je ulovila prilicno komplikovanih riba.... Zna da izvuce dan.... [emoji6]silvio je napisao(la):top suha muha koju uzima sve...velike male ribe na brzoj vodi na tisaku obavezna u kutiji![]()