Hahaha hvala [emoji3][emoji3][emoji3]TMc je napisao(la):Na osnovu ovog videa mogao bi u školama da se uvede predmet vezivanje klinkhamera, vrhunski objasnjeno, bravo.
Hvala Silvio, nekad je bukvalno nisam skidao sa tipeta. Sta gid da se rojilo ona je lovila... Toliko dobro da sam prestao da je koristim.... Bukvalno postalo dosadno.silvio je napisao(la):neprevazidjena muha...koju si približio za kvalitetno vezivanje i početnicima...![]()
Druze ako ima nimfi vilin konjica onda ima da radi... A na mlavi ih ima.Ledeni_ junior je napisao(la):Vrhunska! Ja bih ovo i za pegave bacao, leti,
! Kad je voda mala i spora, a kad ocu strimera.. Ljudi, ne pametujem, ako neko misli, vidi ga ovaj, stalno nesto svira, samo kazem sta mislim, a mislim da je ovo top muva!
Odlicno mi je lovila. Ja imam tako neke muve koje su lovile dok ih nisam pokidao i zaboravio na njih... Jedino zec i fazan opstaju uvek.... Po nekad se setim neke ovako... [emoji3][emoji3]TMc je napisao(la):Dopada mi se metoda stereo uv lampe. Hahahha. Interesantna izvedba tela u tri nijanse. Sigurno brzo tone a nema razloga da ne bude lovna pa uz to je još i trajna. Odlična.