Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hvala [emoji3][emoji3][emoji3]
Da da. Favoriti sigurno. Od tih visoko plovnih volim npr stimulatora.... Al verovao ili ne, nemam ni jednog u kutiji [emoji23]
Šteta što nisam blizu Tare da isprobam nema bolje nego kada imaš dojavu šta radi [emoji846]
Pravio sam onu plavu nimfu od lamete ali joj nikada nisam dao pravu šansu uvek je nešto pre nje radilo. Iako je jednostavan super izgleda ovaj sedge emerger i verujem da bi bilo odlično imati ga u razlicitim bojama bilo prirodnim ili ovako atraktor boji. Jesi li se nekada pitao šta je to specifično za Taru pa ta musica tu dobro radi? Možda boja vode koja je čini mi se plavkasta?
Nema nista posebmo sem lepote. Ovu muvu sam koristio manje vise svuda. Cak i po kini. Riba je voli. Mislim da je verovatno uv spektar plave zanimljiv ribama.... Ne znam sta drugo. Kao i ljubicasta.
Interesantno. Sa ovako rasirenim krilima podseća me na rusty spinnera samo je ovako sa cdc lepršavije pa je i ribi primamljivije bar ja to tako doživljavam pa verujem da bi odlično imitirala i uginulog insekta koga nosi voda.
Hvala puno... Pre dva dana se rodio.... Tek polako uvidjam koliko se okrenula situacija.... Nadam se da cu stici bar muvu koju da vezem... O pecanju je rano govoriti