zvezdan
Hero member
- Učlanjen(a)
- 12.02.2008.
- Broj reagovanja
- 18
Da ne bih mnogo gnjavio,pošto sam već napisao nešto o tome,velika mi je želja da se neka ekipa koja pravi emisije sa ribolovnim sadržajem,ili planira da uradi tako nešto,okrene pravom stanju stvari kod nas.Shvatam da je finansijski najisplativije snimiti emisiju u ribolovnom Eldoradu,sa buljukom ribe,netaknutom prirodom,i ostalim,za nas,nepojmljivim stvarima.Međutim,takve stvari kod mene,možda kod još nekoga,izazivaju hladnu ravnodušnost zbog činjenice da je sve to jako udaljeno od nas,taman toliko koliko se o tome piše jedino po pisanim medijima.Nijedna emisija nije urađena sa tematikom o katastrofalnom stanju na Srpskim vodama.Neka se realizuje jedan serijal emisija,ko ima smelosti da se upusti uopšte u takav projekat,sa tematikom krivolova,katastrofalnog gazdovanja vodama,bogatstvom ribljeg fonda,odnosno oskudicom.Emisija u kojoj ekipa izlazi na vodu,Dunav,Drinu,Savu,Nišavu,ne uhvati ni jednu ribu,snimi šporet,poluraspalu svinju,školjku automobila,krivolovca...
To bi bio eksperimentalni,visokorizični pokus po autore emisije,čak put ka njihovoj potpunoj socijalnoj degradaciji,stavljanje na stub srama...
Ima li kod nas još takvih ljudi?
To bi bio eksperimentalni,visokorizični pokus po autore emisije,čak put ka njihovoj potpunoj socijalnoj degradaciji,stavljanje na stub srama...
Ima li kod nas još takvih ljudi?