Prvo i osnovno, svaki post koji sadrži link ka pirateriji ili javno je spominje biće obrisan, odma i bezupozorenja. Svi mi smo na manje više neleganal način došli do ovog mušičarskog štiva, ali to nam ne daje za pravo da javno spominjemo to
. Nisam licemer, već neću da me boli glava, postoje privatne poruke, pa tu možete da razmenjujete ili da razemenjujemo, i sebe da ubacim u kombinaciju, u suprotnom tj. javno može da bude problema, ja ih nežemim a verujem ni Vi.
A sada ono lepo sam DVD,. Diskutujemo normalno o samom DVDu, poreklo je nebitno. Osnovni paket Essential Skills ima tri DVDa.
1. Czech Nymphing
Upstream Nymphing &
North Country Spiders
2. Search and Sight Fishing
The Deep Diving Shrimp
Chalk Stream Entomology
3. Fishing Dry Fly on a Chalk Stream
Mayfly Time on a Chalk Stream
Oliver Edwards se prosavio prevashodno kao vrhunski flytyer, što zaista i jeste. Iako na DVDima on ima i delove gde govori o taktikama ribolova, oni me jednostavno nisu oduševili. Dobri su, postoji par caka, ali daeko od raspamećivanja. Ali flytying, jaooooo ekstaza, milina, trans....
Svaka muva koju je vezao, je maleno remek delo. lakoća vezivanja, nove fore, govoriću o njima ovih dana,...lepota!
A sada ono lepo sam DVD,. Diskutujemo normalno o samom DVDu, poreklo je nebitno. Osnovni paket Essential Skills ima tri DVDa.
1. Czech Nymphing
Upstream Nymphing &
North Country Spiders
2. Search and Sight Fishing
The Deep Diving Shrimp
Chalk Stream Entomology
3. Fishing Dry Fly on a Chalk Stream
Mayfly Time on a Chalk Stream
Oliver Edwards se prosavio prevashodno kao vrhunski flytyer, što zaista i jeste. Iako na DVDima on ima i delove gde govori o taktikama ribolova, oni me jednostavno nisu oduševili. Dobri su, postoji par caka, ali daeko od raspamećivanja. Ali flytying, jaooooo ekstaza, milina, trans....
Svaka muva koju je vezao, je maleno remek delo. lakoća vezivanja, nove fore, govoriću o njima ovih dana,...lepota!