OPEN GRADAC 2018

musicarBG

Newbie
Učlanjen(a)
11.04.2018.
Broj reagovanja
0
Luka 94 je napisao(la):
bez trunke obrazovanja i vaspitanja(jedva si i srednju skolu zavrsio)Bez posla,svercujes taj tungsten

Luka, sinko, izgleda da si jos uvek nezreo da bi shvatio da nivo obrazovanja u zivotu nije najbitniji (a tek nije preduslov za kvalitetan zivot u Srbiji), vaznije je oni sto imas u glavi..

Jer skola/fakultet se zavrsava zagrevanjem stolice..

A ako je prazna glava, to se ni sa cim ne moze nadomestiti!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
Можда и боље да се не сретнете и не рашчистите јер би уживо радили ножеви :hammer: :hammer: :hammer:

To je primitivan nacin resavanja problema!

Sent from my iPad using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Nemoj sad da stanete  :nowink: pocinje da bude napeto i situacija se bistri i cinjenice izlaze na videlo  :yeswink:
Sta imamo na raspolaganju do sada ?...... tihi je znaci rekao boskovicu da ekod nista nije uradio a oni su u stvari nista i uradili jer su se uplasili da nece dobiti pare od kotizacije ?  ??? Ako sam dobro citao? Onda je boskovic popizdeo i odveo kup u uzice i tihi je postao drzavni neprijatelj br. 1  :lol:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Мало сам иронично рекао ,слажем се,мада како ствари стоје то ће остати неразјашњено!!!

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Momci, a da prekinete sa ovim i da lepo moderator obrise ove zadnje dve stranice a?

:smoke: Moj predlog.....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zlatovcica je napisao(la):
Momci, a da prekinete sa ovim i da lepo moderator obrise ove zadnje dve stranice a?

:smoke: Moj predlog.....
Pa da, ne odgovara da se sazna istina....

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
musicarBG je napisao(la):
Luka, sinko, izgleda da si jos uvek nezreo da bi shvatio da nivo obrazovanja u zivotu nije najbitniji (a tek nije preduslov za kvalitetan zivot u Srbiji), vaznije je oni sto imas u glavi..

Jer skola/fakultet se zavrsava zagrevanjem stolice..

A ako je prazna glava, to se ni sa cim ne moze nadomestiti!

Kakva zabluda!!!  Nikad sebi neću oprostiti što sam odustao od fakulteta. Plata bi mi sada bila tri puta veća.  :yeswink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ja see potpuno slazem sa.gornjom izjavom,nivo obrazovanja nema veze sa platom znam Iz licnog primera,mada obrazovanje bi trebalo da ti da dozu sigurnosti u vidu materijalne nadoknade za rad, Ali nije uvek Tako bar ne u srbiji!!!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Hoćeš da kažeš da majstori i tehničari zarađuju više od inžinjera? Možda u Kinšasi. Sa druge strane, tehničari i majstori ništa ne odlučuju, eventualno se pitaju za mišljenje i tu se sve završava. Odluke donose ljudi sa diplomama. Ima ih stručnih, ima i ne stručnih ali dovoljno sujetnih i bezobraznih da pregaze ove prve. Ja tu kao tehničar mogu samo da se slikam.
Odosmo van teme.....

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Zavisi od firme do firme. U ovim novim firmama za razvoj softvera znam dosta njih koji imaju plate preko 1000eur bez faksa. Čak su i šefovi bez faksa.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
A ako je mislio  na to da ti u Srbiji ne treba škola da bi bio pun para i tu je u pravu....na žalost  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Poenta je da svako ko zna da razmislja moze bilo gde i svetu lepo da zivi bez faksa. Faks moze da pomogne i pozeljan je naravno.... ali nikakvo obrazovanje nece od nekog napraviti coveka.... e sa tim ko.je covek a ko ne obrazovanje nema veze....

PS: za ove akademike sto vole da ispravljaju pravopisne greske pise se nestrucan...

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

musicarBG

Newbie
Učlanjen(a)
11.04.2018.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Kakva zabluda!!!  Nikad sebi neću oprostiti što sam odustao od fakulteta. Plata bi mi sada bila tri puta veća.  :yeswink:

Poenta price je sta imas u glavi. Al ti posto nemas nista, ne mozes ni razumeti :doh:

musicarBG

Newbie
Učlanjen(a)
11.04.2018.
Broj reagovanja
0
U mojoj firmi magacioner ima vecu platu od administrativnog radnika.
Al zato muceni magaioner podmetne kicmu i polomi se od posla, a ovaj drugi sa srednjom/visom skolom pije kafu celog dana..

U Srbiji je sve naopako!

Tako da imanje obrazovanja ostaje kao licna satisfakcija ....

Vrh Dno