OPEN GRADAC 2018

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Zanimljivo!
Ni jedno ni drugo...
Recimo, zbog polne nemoci muskarcine???

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Znaci  muskarac koji redovno I'ma sex sa zenom ne Mora da radi nista po kuci,,,sjajna teorija ,znaci pivo u ruku I ceo Dan ispred tv!!!!
ne zaboravi kikiriki :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
A obicno su ti sto mnogo pricaju i hvale se posebno posebno jaki na qrcu  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Е мој сале ,овде се најмање у последње време прича о пецању ,о условима да прочиташ јако танко,нека лепа причица испраћена фотосима је научна фантастика ал зато у свакој теми свађа и дрвље и камење!!!!
Него кад ће тај буцов да проради????

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Zamutila se morava. Taman se napravila da moze da se peca i pade kisa...brinem da ne bude kisna sezona ? Rano je pocela susa , moze da se desi da bude puno kise u najlepsem delu sezone

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Све мирише на кишну сезону..... :'( :'( :'(

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Au al ste zamrsili ko luda pletenje....

Evo ja na primer.....Ja moju zenu ozenio da kuva ko mama, kad trt ona bajo pije ko tata.....i sta meni ostaje sad nego da kuvam i operem sudove?

:bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Па зар има нешто лоше помогати жени у пословима??? Ја мојој стварно ретко помажем али сам 100х и прао судове и усисавао!!! Чак сам и под брисао!!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
gegula je napisao(la):
Па зар има нешто лоше помогати жени у пословима??? Ја мојој стварно ретко помажем али сам 100х и прао судове и усисавао!!! Чак сам и под брисао!!!!
Ti stanes na sred sobe i obrises celu bez da se pomeras [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Sta pomagati......e bajo moj..

Ja lupim sakom o sto, ulriknem na sav glas: Dobro bre...usisacu i dnevnu sobu.....al tek posle utakmice....

Nema sine, manja od mahovog zrna bude..... :bleh: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Ja ne radim nista u kuci ali se ne kurcim kao baki da sam dobar na qurcu. Jednostavno mnogo radim van kuce i bilo bi malo mnogo jos i prasinu da brisem.
Ko radi slican posao kao i zena tesko ce da je ubedi da ne mora da pere sudove makar se svako vece penjao na nju.
Gledam sa terase na terasu u komsiluku... oboje rade u prosveti...zena sedi i pusi a on kaci ves...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa nije losa ta profesorka... ustvari, ako si na cigare mislio, onda i nije nesto.  ::)

Vrh Dno