Open Gradac III 2012-te

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Umesto u subotu biće održan u NEDELJU 20.05.2012-te, tek sad vidim da nije ni najavljen  na forumu!!!

Prilozi

• Open Gradac.jpg
    Open Gradac.jpg
    101,8 KB · Pregleda: 128

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
I  Slobodan Ivanović - La Bobo
II  Radojica Popović - Pop
III Milan Martić - Ja  :)

Prilozi

• IMG_3246web.jpg
    IMG_3246web.jpg
    159,7 KB · Pregleda: 161
  • IMG_3244web.jpg
    IMG_3244web.jpg
    133,4 KB · Pregleda: 168

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Hvala! Ono sto imam fot okacio sam na jos dva foruma a Bogu hvala svi smo svugda pa da se ne ponavljam, kad mi pristigne nesto novo kacim!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Jel' postoje neki uslovi u ovom takmičenju?
Tipa aftma štapa i slično ili je lovim na ono šta imam!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Evo konačnih rezultata skinutih sa www.rekagaradac.org sa sve ribama, nulama i poenima :)

Prilozi

• plasmang.jpg
    plasmang.jpg
    199,8 KB · Pregleda: 172

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Moze li neko da mi pojasni kako se racunaju poeni i kako se na kraju doslo do rezultata i ovakog skora? Stvarno mi nije jasno!  ???  ???  ???

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
koliko sam ja ukapirao računa se sektorski plasman u prvom krugu posebno a posebno u drugom krugu i to posebno A sektor a posebno B,onda se sabiraju rezultati prvog i drugog kruga po sektorima i računa ukupan plasman,bez obzira na broj riba,zato je LaBobo pobedio sa 4 ribe a Mita I Pop iako su imali po 8-9 riba bili 2 i 3 ,ali su bili u istom sektoru i to im je bio hendikep,više treba imati sreće u žrebu nego pecanju,jebeš ga.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pero nisam te bas najbolje razumeo, ne mogu da uhvatim logiku da neko sa 1720 poena moze da bude bolji od onog sa 4400 poena kakvo god sabiranje poena bilo. Naprimer u ovom slucaju je Pop u oba sektora bio bolji od Laboboa a Labobo pobedio.

Ako stvarno postoji neka takva matematika onda je to takmicenje igra na srecu u izvlacenju papirica a ne takmicenje u pecanju i umecu hvatanja ribe.

Ovo je moje licno misljenje nemoj neko da se oseti prozvanim, stvarno mi je suludo da moze da se dodje do ovakovog skora posle ovakvih rezultata.

Pero hvala sto se potrudio da mi objasnis...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Malkice je komplikovano, ali ima logike (iako je to ovaj put na Open Gradcu sasvim nelogično).
Boriš se u svom sektoru (u relativno istim uslovima) i u sektoru se računa broj riba i njihovi cm tj bodova. Posle presabiranja u sektoru najbolji ima najmanje negativnih sektorskih bodova (1) drugi 2 treći 3, a svi koji su imali 0 riba imaju isto negativnih bodova i to onoliko koliko ima takmičara u sektoru (10 takmičara - 10 bodova na Gradcu).
Bobo je sve takmičare iz svog sektora pobedio i pre i posle podne, ima 2 prva sektorska plasmana i samim tim ukupno 2 boda...

P.S. Imali su posle podne težak zadatak -pecali su tamo gde smo ja i Radojica pre podne prošli  :) A mi pecamo po sistemu "Šta propusti Musa Kesedžija to dočeka Kraljeviću Marko"  :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Milance dobro pojasnjeno, sad sam u potpunosti ukapirao sistem koji nije koriscen na Gradcu. Nema veze sa zrebom nego sa tvojim

plasmanom u sektoru u prvom i drugom delu posebno. A zna li neko logiku sa Gradca?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pa taj sistem je korišćen na Gradcu,sve je rađeno po pravilima.Radojica i Mita su bili u jednom sektoru a Labobo u drugom i sa njima nije imao dodirnih tačaka,zato i kažem da je žreb važniji od bilo čega.
Ako te usere pa budeš sa ovom dvojicom u istom sektoru onda samo Župska rakija može da te izvadi,a ako si u drugom sektoru a oni u prvom onda ih pustiš da se kolju a tvoje je samo da koliko toliko otpecaš dobro i onda si oko njih.
Znam iz iskustva (jednom drugi ,jednom treći i to uvek iza Popa,a Mitu derem redovno :bleh:)

Vrh Dno