opicene slike

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Zar nemaš pametnija posla u životu nego da tražiš po forumima šta je Gonci postovao i odmah komentarišeš?  :doh:

Već sam te jednom ljubazno zamolio da to ne radiš bez preke potrebe. Evo ja se svečano zaklinjem da neću komentarisati tvoje postove, niti spominjeti tvoje ima na forumima u bilo kom kontekstu, osim ako se baš direktno ne osetim prozvanim.

Ova tema treba da služi da se neko nasmeje, a ne da čita kako se ja i ti tu nešto poprcujemo. OK?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Šta je, ne sviđa ti se moj humor? Da te ne vređa možda? Traži od drugara da obriše, što se meni žališ?
Vidiš da dobih petstoti plus za ovo. Da mi ga nisi ti upisao, đavolčiću? :naughty:

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Goci,ja reko da precutimo za Foxa ali ti sve isprica,doduse i ja sam bio iznenadjen kad je istrcao bos i u helanke pred onom babom ali sta sad,svi mi imamo svoje fetise... :D :doh:

dobro bre Dare,zasto skotovi?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zasto obamnjijete javnost putem ovog foruma.Pomislice ljudi da smo stvarno sektasi ili vec sta,a imao bih nesto da pitam Gocija i Terzu.
Mangupi jedni a vi kad je (baka) prosla zasto progutaste knedlu i ostadoste bez teksta,zbog njenog tate ili nje ili njenih prelepih suncanih naocara ili ste jos bili u neverici iz kakvog sam przaka izvadio pegavu lepoticu...
Sta je od ovog istina..... :smoke: :whistle: :hammer: :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja sam zinuo jer mi se svideo model traktora. Razmišljao sam kolko bi bilo dobro sa onim krenuti u planine na pastrmke. Plus imaš prikolicu za bogat ulov!!  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bez brate, vido si kako ludo vozi!!  :eek:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja