Falco kolega, ne polemisemo nego konstruktivno razmenjujemo misljenja i stavove

Ja sam samo izveo racunicu iz podataka koje si mi dao, nisam nista izmislio. Napisao si maksimalni troskovi carine koji mogu da me zadese 32% - to je spekulacija, zar ne? Znaci moze i ne mora da ti se desi, a 20% tax free je de facto i nema druge. Nemoj sad da vrdas, nije ti fora

Cenu za stap sam ti naveo tacno po Orvis shop-u, nece ti je dati jeftinije, to mozes komotno da zaboravis a i kako? - kupujes virtuelno. Licitacije polovne robe se ne racunaju i nema smisla da ih pominjemo. Pricamo o novim stvarima. Ja sutra mogu da naletim na narkomana koji ce iz ocaja da mazne stap u radnji i da mi ga iza coska proda za 50 kinti.

Ja sam ti naveo koliko te kosta stap da ga sam kupis ili ti neko donese bez carine, pa valjda ti je u interesu da jeftinije prodjes ili ces stvarno da ga pokazes na ulazu u Srbiju. Ajde kolega, nemoj molim te
Jesam ti naveo da stap u DE kosta toliko ali je poslednja cena niza od tvoje varijante, to ne mozes da pobijes, racun je cist.
Drugo to sto Srbija stoji na listi zemalja u koje dasa salje stap ne znaci nista, Stoji i Azerbeijan, Irak, Uzbekistan, Cambodia (he, he), Turkmenistan, ovo je najbolje Jemen!! rokaju ih dronovima svaki dan a lik sedi pod zemljom i narucuje Heliosa a jos bolja fora Amer mu ga stvarno salje - ovaj vic nema cenu! Da ne nabrajam dalje banana zemlje? Stvarno mislis da ce da mu posalje stap u pustinju? Pa kad mu legne kinta iz zemlje za koju nikad nije ni cuo da postoji bice odmah - so long, suckers! Ja ti zaista zelim mnogo srece i uspeha pri narucivanju stapa. Nerealnio je i pomisliti da ce neko da ti posalje stap za 10 dolara preko okeana u Srbiju. Registruj se, ukucaj sve podatke i pre nego sto platis pogledaj koja je poslednja cifra. Ne mogu da verujem da ce neko da ti posalje robu osim ako svesno ne pristane na manju zaradu. Privatno mozda, ni jedna firma sa neta to nece da uradi.
Osim toga zaista me zanima ko ce ovde sa foruma iz fotelje da izdvoji ca. 875.- dolara za stap iz Amerike i igra rulet sta ce biti na kraju kad mu carinici sa sekirama zakucaju na vrata ili ce da sedne u bus i odveze se za male pare pare u Austriju a sutra ujutru se vrati sa novim stapom i jos prodje jeftinije nego iz fotelje. Zdrav razum mi ne dozvoljava da prihvatim prvu opciju.
To sto je bilo pre petnaest godina nema vise nikakvu tezinu, i ja sam tada bio mnogo mladji

- bilo pa proslo, zivimo u present tense, ne mogu da dodjem juce i kupujem. Vec nekoliko puta je ovde pominjano da ima Simms da se kupi kod nas. Ja sam trazio po svim znanim radnjama i osim jedne jedine jakne nisam nista nasao. Gde ima da se kupi, molio bih za podatke?
Neprirodno ti je da juris stap u Nemackoj koji je 50% skuplji naravno jer nije toliko skuplji, molim te budi fer i iznesi istinite podatke. Nisi u pravu kad kazes da je to preskupa zajebancija. Ja sam ti lepo napisao koliko te kosta ali ti to jednostavno ne zelis, ne meni, nego sebi da priznas. Ukoliko si zaista zainteresovan da kupis stap ja ti iskreno savetujem da jos jednom dobro razmislis gde i kako ces ga kupiti.
Svako dobro, zdravlja mnogo i mega uspesan pocetak sezone takodje.