orvis access 8.6#4 mid-flex

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sta znaci po Heliosovom tejperu? Hajde malo razmisljaj, jel to onda isti konus kao Helios? Ja ti odgovorno tvrdim da nije i da nisi u pravu. I na tarabi pise,..., pa nije bas tako.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
razumem sta hoces da kazes ali ja verujem na reč proizvođača (iako dobro znam da svaki dobar trgovac ume da dodatno ulepsa svoj proizvod)...jasno je svakom da to nije helios sa jeftinijom opremom ali sumnjam da bi se takvo ime dozvolilo pisati laži o svojim proizvodima. Ako ORVIS tvrdi da je urađen po tehnologiji koju su dostigli kod Heliosa onda je to verovatno tako.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Orvis ne tvrdi nista vec stoji fraza kao reklama a "radjen po tehnologiji Heliosa" i onako ne znaci apsolutno nista (sto smo malopre utvrdili), bezvezna i prazna fraza bez ikakvog realnog znacenja. Samim tim Orvis te nije nista slagao jer ti nista nije ni rekao. Pazi "radjen po tehnologiji Heliosa" pa svi su radjeni po tehnologiji Heliosa i Helios je radjen po tehnologiji Zero Gravity-ja, I Zero je radjen po tehnologiji T3 i T3 je radjen po tehnologiji TL-a... I tako dok ne dodjmo do prvog grafitnog stapa jer su svi posle njega radjeni po njegovoj tehnologiji i dan danas se rade isto. Ukljuci malo vijuge!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kljucna fraza je "tehnologija koju su dostigli kod modela zg helios" i po tome je rađen access....to "dostigli" opisuje nešto specifično a ne nešto opčenito...to još uvek ne znači da je to helios sa jeftinijom šminkom ali recimo da je vrlo sličan njemu. Lagan štap izuzetnih performansi za vrlo prihvatljivu cenu. Svima je jasno da Helios i mlađi Access nemaju dva ista blanka jer da imaju pisalo bi da imaju ali to sto sam jos na pocetku naveo kako i sami Orvisovci navode radi se o štapu koji je rađen prema tehnologiji kakvu su dostigli na heliosu.

Da, svi oni motaju karbon na palice, koriste ovakve i onakve smole i peku....ali vrag je u detaljima...i tu se posle pokažu razlike...

Nitko te ne plaća ti brineš za moje vijuge!

Vrh Dno