ORVIS Mirage

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
1T2KSF10_alt1.jpg

Ima li netko od vas iskustva sa ovim Orvisovim modelom?

Ako da, kakvi su vaši utisci?

Na forumima engleskog govornog područja za sada samo pohvale nalazim.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Uh dodatna špulna 189$.A za čekrk i ne pitaj.Seb ja joj nađoh manu  :-X

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: hahaha.... Znao sam da ce Boki da da ovakav komentar. Zlato je tvoja boja :D
zeleni kazes, hm, ma gledao sam neke abele i nekog zelenog galvana ali mhhh...
Ima i crnih mirage ;) crna mu isto pase ali i zlatna. Jaooo to zlatooo hehehe. Ma sada razmisljam o mirage i nekom abelu ali do proleca ima vremena.

Tommy, "ma sta je za macku govedja glava" ;) zelim na heliosa staviti nesto meni lepo a i  kvalitetno. Cekaju ga jake i velike ribe ako Bog da zdravlja ;)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Turi ondaK to zlato, za sve pare..puštaj Bokija, on poćinje da prikuplja sledbenike i u mom matičnom udruženju-fetišiste, jedan čekrk i 101 rezevna špulna  :tbumb: :hammer: :smoke: :yeswink: :nowink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
več davno sam mislio a možda to i uradim, u slučaju da ne nađem nešto za što bi 100% bio siguran, kupujem dodatnu špulnu za mog Danielssona koja bi mene nova koštala 70€ umesto 96€. To je jedna sasvim ekonomsko pametna mogućnost....ali, ako bude moguće radije bi heliosa ukrasio drugim ;)

Tu se ni najmanje ja ne žurim i do aprila je vremena previše. Marta i onako počinjem sa četvorkom od sedam stopa na jednoj maloj rečici. Helios započinje karijeru tek aprila i do tada ču se odlučiti...ovo zlato  :lol: ili šo god drugo...

Kanap več imam TT WF5F i backing Gel Spun 30lbs od 150yds. Znači, samo još neki fini čekrk ili ona špulna.

Vrh Dno