Osnivanje Mušičarske Organizacije Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Usled molbe organizatora takmičenja na Crnom Timoku,a u cilju što boljeg funkcionisanja mala izmeštanja prva dva kola kalendara takmičenja:

-prvo kolo 31.05. reka Crni Timok,
-drugo kolo 07.06. reka Jošanica,
-treće i četvrto kolo reka Drina,Plavi čamac.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Predstavljam Vam predlog novog Pravilnika za takmičenja u Srbiji.Dajte svoje predloge,mišljenja i sugestije

Prilozi

• Pravilnik takmicenja MO SSRS cirilica nov predlog.doc
    326,5 KB · Pregleda: 110

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Evo i na latinici

Prilozi

• Pravilnik takmicenja MO SSRS latinica nov predlog.doc
    186,5 KB · Pregleda: 394

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Prijatelju nema potrebe na latinici, zvanicno pismo je cirilica ko ne zna cirilicu ne moze u reprezentaciju.....

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Znam da je ćirilica zvanično pismo u Srbiji,ali ima ljudi kojima ne ide najbolje,pa je zato urađeno i na latinici.Da se ne ko ne buni zašto nema.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Oba su ravnopravna pisma, iako i ja više volim ćirilicu.
Bravo Sale.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
op op, stani malo ne mogu da budu ravnopravni nikako, zna se da je cirilica oficialna, to vazi za reprezentaciju, a ne za sajt, na sajtu u redu postujem, ono sto je nase i treba da bude nase, nepismeni ne treba da budu u reprezentaciji, nadam se da ste me razumeli...

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Rancicu, nemas ti sta da vise volis i ne volis, u Hrvatskoj ces da citas mozda nesto drugo, oces moj., to je samo stvar identiteta i principa, tako i reprezentacija mora da se postavi na nacionalnoj osnovi, mislim, ako znate sta je to, za momke koji su iz drugih republika da vole svoju zemlju, a to oni bolje znaju od nas

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
alo, kakvo kulturno nasledje, ako su mi kresali dedu e pa nece mene ( figurativno ), ja bih molio Saleta da ostampa pravilnik na Egipatskom, zasto, jer su nam oni prijateljska zemlja, i zato sto mi se vise svidja nego latinica

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
shomi je napisao(la):
alo, kakvo kulturno nasledje, ako su mi kresali dedu e pa nece mene ( figurativno ), ja bih molio Saleta da ostampa pravilnik na Egipatskom, zasto, jer su nam oni prijateljska zemlja, i zato sto mi se vise svidja nego latinica

I Etiopija je pravoslavna :D

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
zato i umiru od gladi, moze pravilnik i na Etiopljanskom, ali ja se ipak radije secam cirilice

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ало народе,па то што сте написали знам и сам јер радим у општинској управи моје општине.Званично писмо у Србији је ћирилица и ту је крај приче.Ок?!

Дајте коментаре да ли нов Правилник ваља или не ваља!Ако не ваља,шта не ваља и да се измени.Може?

Поздрав из Жупе

Сале

Vrh Dno