Osnove vezivanja vestackih musica...

V

vaga

Guest
  Prebacio sam na comp 5 slika o vezivanju vestackih musica iz jednog casopisa iz februara 1980.
Voleo bih da vam ih pokazem ali ne znam kako.Please help... :zajedno:

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Vaga...

Kliknes na REPLY,otvori ti se polje za pisanje posta,sa leve strane u donjem uglu videces Additional Options... kliknes i dobijes opcije za uplodovanje slika...imas i sliku da ti bude lakse...

V

vaga

Guest
  Hvala za savet druze a evo i nagrada...

First pictures :firends:

V

vaga

Guest
Moram ovako jer su sve preko 150 KB,u svakom slucaju uzivajte... :tbumb:

V

vaga

Guest
  Ups,zamalo da ostetim mog druga  Masic-a: ima jos jedna,sory... :-X

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Moj cale je stalno kupovao "Uradi sam" casopis u kome se nalazi i ovaj clanak koji si kopirao. Znam da je imao i ovaj broj. Steta sto nisi mogao da stavis malo bolje kopije ovako se ne vidi text uopste. Ako mozes bilo bi super da skeniras u boljolj rezoluciji, pa okaci slike na photobucket, imageshack ili neki slicni sajt i samo postavi link ovde.
U svakom slucaju :tbumb:za trud
:bye:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Bravo za trud vaga. Steta sto se nista ne vidi :(

boko

Junior member
Učlanjen(a)
31.08.2007.
Broj reagovanja
0
:)

Ovaj broj SAM-a me vraca u detinjstvo!

Super je to bio prikaz, za pocetak. Nesto kao - za klena udice 6 - 8 a za pastrmke 10 - 12... :))

Imam ga jos uvek. Uglavnom, meni se cini da su sve motane kao mokre muve, mada... Najpoznatija medju njima je, cini mi se, Red Tag. Ostale skoro da nikad nisam cuo da neko pominje (ali to i nije neko merilo jer se nisam bavio musicarskom literaturom). Ono sto sam tu naucio je polucvor, koji sam vezivao i jos uvek to ponekad radim bez alata, iz ruke. Uz pera kokoske iz jastuka i neko krilno pero goluba na udici br 4 (Mustad, jaka, kovana, offset... :)) smotao sam neko cudo i pravac Sava. Nisam mogao da poverujem kako sam vec na prvom pecanju dobio udarac koji mi je rasturio muvu!!!
Sreci nikad kraja...

V

vaga

Guest
  Na zalost nemam skener a da sam imao Photochop program slike bi sigurno bile u pravoj rezoluciji.Zao mi je zbog toga prijatelji ali ako neko zeli mogu da mu fotokopiram i posaljem postom... :whistle:

Vrh Dno