oštenila se georgina

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
A sta ga zezate nije ker kriv sto je kopile. :D
A mnogo je simpatican (dok ne ape pretpostavljam)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ko ga zeza, bre? I nije kopile, znam sve one sto su ga pravili... sve veterani, provereni.... i sto je najvaznije - nasi, brate! :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Znas grupu veterana odgovornu, al ne znas koji pojedinac iz grupe je krivac za tvog Odija ;)
A ime mu je vrh, kako si se samo setio jednog od najsmesnijih crtanih pasa, a tako zaboravljenog od javnosti  :(

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ime su mu dali klinci.... zivi spomenik blesavom crtanom liku. Ma, pljunuti on! A tek sto je pametan... :D :D :D :D :D :D :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Htedoh da napisem: "Kad se malo bole zagledate, na koga vam lici?", pa me spopade stid, kao Jocu.
Sad se samo cesem!

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Nije gonič nego prevrtač kanti,čistokrvni. :bleh:
Mala šala,svi kerovi su dobri na svoj način i kao takve ih treba prihvatiti.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma, naravno da su dobri... :D S malom napomenom: moj ne prevrce kante iz vise razloga.

Prvo, redovno ga hranimo... svako od ukucana bar po dvaput dnevno :D
Drugo, slabacak je da navali na kantu, ne moze joj nista... :blush:
Trece, spava kod dece u sobi, pa smo mislili da ne bi bilo higijenski da se muva oko kontejnera
Cetvrto, iz dvorista ne sme ni da prigviri (navuko traume u mladosti, kad ga ganjale komsijske machke
Peto (najmanje bitno!) Ipak ne ide da pedigrirano kuche zvecka oko kanti.... :blush:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Kukala vam kuja,bre,toliko ga hranite a nema ni 20 kg.Probaj da nađeš kod veterinara "drontal +" tablete protiv glista da se malo očisti ker.Ja moje kad bi toliko hranio pukli bi ko tikva.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ma daj bre Zeko pa Sejkloca cuva kera posto mu treba kad peca babuske na glistu  ;)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma Zeko, znas kako: Mi ga svi hranimo, jer ga volimo. On nema gliste, proverio Bane s trosarine... a i kljukamo ga tabletama. Hrana mu je uglavnom piletina (sramota me kad odem da kupim 10 kila pilecih ledja, pa me prodavacica pita: Komsija, jel za kuche?... a u redu stoje penzioneri koji kupuju ta ista pileca ledja za supicu!), u nesto manjoj meri teletina i curetina (nedeljne isporuke mi dolaze iz Jagodine), krka malo i vitamine i minerale, voli da oplevi poneku sirovu sargarepu ili jabuku, obozava banane i grozdje... i nikako da nabije 20 kila :'(... A i ne treba mu, pa nije on prase. I posebno mi se svidja sto ne prdi! E, naravno... redovno se bavi sportom: ja bacim dupe na biciklu, a njega povodcem drzim u ruci i tako svakodnevno ubijemo jedno 20 km... Eto. A u ribolov ga ne vodim, ne interesuju ga ribe.... Da nije peder, majku mu? :blush:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ja moje,imam ih troje,hranim ili janjećim ili goveđim škembićima.To mi se pokazalo kao ubijedljivo najbolja hrana za zimu i za nabijanje mase.Ne košta ništa,mesaru sam dao kuče,ne pitajte me  čime ih sad hranim.Malo malo pa džigreica,srce,pa malo loja,sve upravo izvađeno iz janjeta i još se puši.To dajem onako krvavo,a škembiće kuvam.I naravno,granule,al firmu ne reklamiram,jer su uvoznici pe****.Kupujem je najčešće u dojčlandu.

Treniram ih kondiciono na lopticu,a radno na rukav,gdje se potroše više nego na bajku.
Tih 20 km je mako mnogo za psa,bet obzira šta mi mislili.Stradaju kukovi.Čuvaj ga malo,Sjekloća.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Sjekolica, pokusaj da obrok bude sa pirincom : mesom (junetina,jagnjetina) : povrce = 1/3: 1/3 : 1/3 !
Davaj mu manje obroke, ali cesce. Npr: 3 puta dnevno. Nikako masno.

Obavezno ocistite tabletama psa od parazita! To sto je neko proverio, mogu samo da zamislim. ::)
Koliko je star pas? Trebalo bi da se cisti od parazita prvih 6 meseci svakog meseca. E kada poraste dovoljno je i na 4-6 meseci da se ocisti radi preventive. :D

Vrh Dno