oštenila se georgina

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:eek:
Jel' primate i mene, uzimacu itablete?
Alo bre, ljudi: jagnjetina i teletina!

Auuuuuu, av, av, av!

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Junetina, ne teletina... :lol:

To su iznutrice...ako zelis?  ???

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Šta dobro?Pa prokuvane su...Ne tuknu jako,samo u polukrug 1,5 km.Svi znaju u komšiluku šta je kerama na meniju.I vjerovatno mi se sjećaju familije,al šta da im ja radim.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Secam se price jednog mog otraka. Namine cuvali su NO i krene njegov otac da kuva meso za psa, ali mu se ubrzo navuku ortaci i malo sargarepa, malo celer, malo mirodjija sta ti znam + spriceri u ogromnim kolicinama tako da je NO ostao bez obroka. Nedelju dana je bio na suvoj hrani! :doh:  :whistle: Iz tog tazloga, ako su skembici cisti, znaci kupljeni u mesari, druze zeko samo malo prezli+jaja i/ili malo zaljutis sa alevom parikom i eto mene u gostima! :drool:
Slike mog staforda sutra!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa ovo je za price, a ne ovde, bre.
Koji bolidi, jadan NO :'(
Valjda ti je taj ortak povuk'o na majku.  :hammer:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Kad smo vec kod hrane za pse ja sam jednom prilikom otvorio greskom konzervu hrane za pse(ona vojna sa slikom N.O na poklopcu) greskom jer sam je okrenuo naopako i podgrijao misleci da je gulas a bila je iz frizidera znaci stegla se tako da nisam primjetio i napucao se ko svi sretni :doh:
Dva dana nisam gladan bio od nje super stvar majke mi :hammer: :hammer:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Ma ja sam probao granule za pse. :doh: (Ne pokusavajte ovo kod kuce!)
Vuklo me da probam i malo sam gricnuo. Nista strasno. Dok te u konzervi nisam siguran da bi me neko sa batinama naterao. :nowink:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Moja ortakinja je radila u pet shopu i stalno je hasala neke čokolade za kerove, kao super su. Čak je i meni nudila što sam kategorički odbio, jes da sam stoka i ljubitelj čokolade al pseto nisam :D

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
100ka je napisao(la):
Moja ortakinja je radila u pet shopu i stalno je hasala neke čokolade za kerove, kao super su. Čak je i meni nudila što sam kategorički odbio, jes da sam stoka i ljubitelj čokolade al pseto nisam :D

Cccccccc...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Dakle, moj Odi se ne zali na hranu, a bogami, ni na kilometrazu. Mislim da je dostigao punu velicinu :55 cm do grebena, od glave do korena repa 115 i 24 kila.... Jedino mu raspored boja ostao isti: krupne crno-bele sare, kao da je partizanovac.  :drool:

Ma da nije on dalmatinac sa nepravilno rasporedjenim tufnama??? :doh: Kuche bez karaktera? :smoke:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Imam ja jednog dobrog ortaka koji je Dalmatinac al nesto nisam vido da ima tufne  ??? :-\ :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja samo da pitam, kakvi su ovo psi, ja tako nesto nikada nisam imao?

Vrh Dno