Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako nije pregrub kamen to je prvi uslov. a ostrenje ja radim sa bocnih strana jezicka,po par poteza svega, mada retko stignem da istupim udicu,pre je pokidam
U kom pravcu se povlaci kamen u odnosu na udicu?
Konkretno kod ove usekline u kamenu, da li treba staviti udicu u siri deo pa povlaciti ka uzem ili obratno?
Vise mi je do velikih udica kad se zakace za kamen ili slicno. Imam ih vise koje su manje-vise istupljenje.
od sirek dela ka uzem i naravno vrh udice da ide niz ostricu a ne uz ostricu....valjda me razumes....u stvari ja sam tako ostrio ne verujem da sam radio pogresno....
Da li od vas neko u 21. ovo radi i cime...?
Zao mi je bacit neke muve jer nisu jos otrcane i riba se super dize na njih, al ne kace vise fino jer su 2-3 puta dohvatile kamena.
Imam fine "borere" za metal... probacu ovijeH dana...
Ostrim obicno muve za lov u moru...istupe se daleko lakse od manjih muva za slatkovodno pecanje. Za ostrenje na vodi najbolje se pokazao Tiemco keramicki brus jer ne rdja. Fina turpija je super za ostrenje posle pecanja.