Hvala na čestitkama

Evo par utisaka i od mene - sjajno društvo, odlična organizacija i katastrofalno vreme i voda

Ja sam ceo dan insistirao da ipak pecamo i šteta je što popodne nismo lovili ribu pošto je krupna riba prosto poludela za strimerima. U povratku sa manifestacije ja sam uhvatio 10-tak baš krupnih riba prosečne veličine 35-40cm a najveća je merena 48cm :yeswink:
Što se tiče bacanja u metu, baš sam zadovoljan

pošto nikada nisam vežbao bacanje u metu na livadi ali izgleda da je i ribolov odličan trening

Inače prvo sam probao sa mušicom ali se ona očajno videla, kada promašim nisam video gde pada pa sam stavio parčence polipropilena za indikator. On je imao drugi problem - prelagan je pa pri samom padanju zanosi levo-desno

Ali se odlično vidi gde pada pa se uz male korekcije može navesti da padne u
poslužavnik za pivo :yeswink:.
Da se pohvalim i nagradama -
godišnja dozvola za Gradac + puna kesa korisnih sitnica firmi "Fairy River", "Vision" i Hemingways". Dabinzi, kutija za mušice, predvezi, dry fly floatant, novčanik za predveze, fluorokarbonski tippet, konektori,...
P.S. Ma kako Kuzma reče sve je to zbog mojih
"dobrih odnosa sa ribom"
P.P.S. Gradac je ove godine svakako bolji nego ikada, verovatno će ko god ode popraviti svoje Personal Best rezultate u kategoriji Brown Trout. Pogledajte samo sve fotke iz ove godine pa se počešite ako niste bili 8)