Otvoreno prvenstvo u mušičarenju Gradac 2010

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
shoke ja koliko vidim ti si imao najvecu ribu.to ti je nagrada za stap.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
silvio je napisao(la):
Mito legendo svaka čast s tobom bi volio otići u ribu

Silvio, mene ne treba 2x zvati, to već svi znaju :D Pecam stalno, uvek i svuda, i obećavam da ću se ako priđem Neretvi sigurno tebi javiti. S druge strane, ako te put navede oko Pančeva ili ako dolaziš negde na ove naše vode javljaj se pa se vidimo.
Ta Vaša mekousna pastrmka mi je jako zanimljiva, ali sa druge strane Neretva je baš jako daleko i očajni su putevi odavde donde tako da se uvek okrenem vodama koje su mi bliže i pristupačnije. Ovde u Banatu kažu: "Ima dana više nego kobasica" - polako, namestiće se već neka prilika :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Žao mi je ,ipak je trebalo da se održi drugo poluvreme ,trebalo je samo sačekati još sat ,dva jer je voda počela fino da se bistri .  :(
  :yeswink:
Pogotovo što sam imao perfektnu startnu poziciju tj devojački vir ( doduše bilo bi malo teže sa polomljenim štapom  :doh: ) no snašao bih se već nekako  .. uhhh ,ali bilo bi sigurno lepih ulova ..ovako do druge prilike .  :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Miti svaka  cast,stvarno je majstor i za ribu i za atmosferu.A i ubacuje u tepsiju od bureka  :hammer:mada ni ostali momci sa podijuma nisu nista manje dobri .
Cestitke svima

Vrh Dno