Owner MUTU LIGHT CIRCLE

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Owner Style: MUTU LIGHT CIRCLE sam obezbedio u velicinama 1/0, 1 i 4.

Prvo cu da ih citiram LIGHT WIRE FOR LIP HOOK SETS. PERFECT FOR CATCH & REALISE  :hammer:

Drugo pitanje za ove bucovdzije. Jel ce da legnu bucovski strimeri na njima. Mislim naravno na one bez tela.

Prilozi

• DSC03620.JPG
    DSC03620.JPG
    146,5 KB · Pregleda: 191
  • DSC03625.JPG
    DSC03625.JPG
    173,8 KB · Pregleda: 262

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Do jaja udica, mislim da se neke ovako krive troše za tarpune!
A bucov mu dodje ko slatkovodni tarpun ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Djole je napisao(la):
... PERFECT FOR CATCH & REALISE  :hammer:

Proizvođač tvrdi da se sa njima riba kači uvek za ugao usta i da je zato idealna za C&R. Nemam ličnih iskustava ali znam da ih koristi Dane (i pretpostavljam Vladan) za SaltWater imitacije. Izgleda opako, a ti probaj i javi :D
P.S. Evo jedne zanimljive diskusije na temu ovakvog oblika udice u FlyFishingu
http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=395527

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Hocete da vam narucim prave udice da se ne zlopatite vise :D?

Prilozi

• varivashook_2600v.gif
    varivashook_2600v.gif
    9,2 KB · Pregleda: 198
  • varivashook_2610stv.gif
    varivashook_2610stv.gif
    9,1 KB · Pregleda: 210

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
simpson H je napisao(la):
Hocete da vam narucim prave udice da se ne zlopatite vise :D?
Pravi Varivas modeli za ovu namenu su 990S i 994S (sa produženim vratom)

Prilozi

• 990s.jpg
    990s.jpg
    4,2 KB · Pregleda: 333
  • 994s.jpg
    994s.jpg
    3,5 KB · Pregleda: 333

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ova dva modela koja sam ti stavio su novi improved modeli izvedeni iz 990 i 994, postoje u carbon steel i stainless steel varijanti a cena nece mi dobro ako kazem :) oko 450 din do velicine 1/0 a za vece cena bi bila oko 600din za 12 komada

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ova dva modela koja sam ti stavio su novi improved modeli izvedeni iz 990 i 994, postoje u carbon steel i stainless steel varijanti a cena nece mi dobro ako kazem :) oko 450 din do velicine 1/0 a za vece cena bi bila oko 600din za 12 komada
Preskupo! BTW ja za bucovske strimere (belo/srebrno/ribičaste) volim srebrne/bele/svetle udice. Picajzla pa to ti je :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Preskupo! BTW ja za bucovske strimere (belo/srebrno/ribičaste) volim srebrne/bele/svetle udice. Picajzla pa to ti je :D

Neka da teni i meni po pakovanje na testiranje pa cemo onda o ceni jel vredi ili ne.  :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):

Meni nisu preskupe obzirom da nemam nameru da imam 200 strimera, sigurno cu sebi naruciti oba modela i pravo da ti kazem ne zelim da mi udica bude jedino usko grlo u sistemu. Zato samo provereno bez previse eksperimenata za par stotina dinara razlike u ceni.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ovo "preskupo" mi je malkice izletelo, pa da ga objasnim - sve ove udice namenjene su za morski ribolov, tune, tarpone,... napravljene od vrhunskih materijala, hemijski oštrene, 3X heavy...
Sve u svemu za bezube slatkovodne bucove težine do par kilograma baš nisu neophodne ???

Nisam mislio da ne vrede tih novaca! (A ako ih nabaviš, eto mene odmah da ih probam :))

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
Ovo "preskupo" mi je malkice izletelo, pa da ga objasnim - sve ove udice namenjene su za morski ribolov, tune, tarpone,... napravljene od vrhunskih materijala, hemijski oštrene, 3X heavy...
Sve u svemu za bezube slatkovodne bucove težine do par kilograma baš nisu neophodne ???

Nisam mislio da ne vrede tih novaca! (A ako ih nabaviš, eto mene odmah da ih probam :))

Ma znam da nisi mislio da ne vrede novca, slazem se i da su skupe u odnosu na druge kod nas ali prihvatih se tog principa za udice pa me ubuduce ne zanima nista sto nije 100% vrhunsko i dokazano. Kazem da je nama obicnim vezacima koji vezujemo za sebe udica zanemarljiv trosak.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):

Ma znam da nisi mislio da ne vrede novca, slazem se i da su skupe u odnosu na druge kod nas ali prihvatih se tog principa za udice pa me ubuduce ne zanima nista sto nije 100% vrhunsko i dokazano. Kazem da je nama obicnim vezacima koji vezujemo za sebe udica zanemarljiv trosak.

100% tacno

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jos jedan detalj sa eitkete Owner udica

NOTE: Do not "SET" the hook. The fih will Lip hooh itself

Da dodam jos da ih i rade u tri jacine i to XXX, Standard i Light. Ove sto sam ih pazario su Light model 5114 u par velicina

Vrh Dno