Papučarski Rock and roll

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dobri ste momci  :tbumb: :yeswink: u ovu temu gledam da sto manje pogledam jer me strasno inspirise i tera da motam ali u tom slucaju bi imao previse muva koje ne bi ni videle vodu...ali svakako cu morati i ja nesto da smotam ovakvo  :doh: ;)

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Eko,Strelac,Seb i Gogo hvala (isao sam redom). Seb,bubice su primenjive,kad zasednem ovih dana,poslacu ti 15-tak,obavezno preporucenom

PTT. Post Expres do Slovenije je cista pljacka  :doh: Videces da ce dici velike izgladnele prolecne pastrmke,koje ne prastaju socnom zalogaju :tbumb:

Ponesi dugacak pean  ;)

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Evo jednog skarta ,2 lepo odradjena bubca sa antenicama su otisle u radnju da ih pogleda vlasnik radnje. Ovu sam ruznu ostavio,a slikah je

jutros zbog neke polemike oko suvisnih nogu,a samo ovu imam (trebao sam juce da skljocnem i one 2  :'( ). Izvinjavam se zbog mutne fotke  :-\

Prilozi

• IMG_8493.jpg
    IMG_8493.jpg
    261,6 KB · Pregleda: 224

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Što su navalili ovi papučari :doh:
Pravi li ko normalne muhe konac perje ti fazoni :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Dogovoreno! :) Evo uskoro ce februar ali kratak je to mesec pa onda mart i vec otvor sezone na jednoj nasoj maloj recici koja se uliva u Savu. Tamo cu da probam ;)

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
silvio je napisao(la):
Što su navalili ovi papučari :doh:
Pravi li ko normalne muhe konac perje ti fazoni :lol:

Ja vezujem i prirodnim materijalima, to mi dodje kao odmor posle lepljenja, peglanja konca i oblikovanja nogica.

Omiljene muve su mi '' Adams'' i suvi ''fazan'',cista  klasika,ali papucarenjem me je zarazio Tasic + njihova lovnost i nacin na koji ih klen napada !

Problem je sto se ne rade od papuca,nego od foama kojeg je sve teze naci,pa fini policelon silom prilika dodje kao zamena.

Seb,tek sam zaseo i zagrevam se,bube ti uskoro stizu  :yeswink:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
E Mafke kakav si to foamaš a radiš bez foam...
Evo ja imam neki ali čudan rupičast, mekan... :hammer:
Javi ako te zanima

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Bliskiji smo od vecine forumasa ,mnogo puta se vidjali i vidjacemo se,znas da ludim za foamkama,imas foam a cutis. Razmislicu uopste dal da

ga kupim od tebe,dostojanstvo mi ne nalaze,mozda progutam ovu provokaciju :mad: :whistle:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Buba za rano prolece :

Prilozi

• IMG_8893.jpg
    IMG_8893.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 220
  • IMG_8895.jpg