Papučarski Rock and roll

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Malo folija izgubila na sjaju ali sam morao da je "plastificiram" jednim slojem zbog čvrstine.

Prilozi

• IMG_0342.JPG
    IMG_0342.JPG
    122 KB · Pregleda: 343

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Mogao sam u nekoliko tema da stavim ovu bubu ali mi nekako ova najbolja...
Crni policelon od 5 mm, paunova pera i 10ka udica.

Prilozi

• black foam beetle 10.jpg
    black foam beetle 10.jpg
    154,1 KB · Pregleda: 297

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Uf al je dobra :eek: ,odlicna buvara :tbumb:

Nego jel ima neko original foama viska :whistle: Znam da nema viska,ali ako bi neko mogao parcence da mi posalje i ja platim bilo bi fino...jer ne mogu nikako da nadjem..a bas me interesuje imali velike razlike :D

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Strelac,buba ce biti jako lovna. Nogice mekane u vodi ce trepereti kao na zivoj bubi. Ove plave bube tokom leta su u dubljoj travi pored reka,

kao i zelena Sale PI ( klenova buba je zovu stari klenarosi ). Tvrdokrilci ''balegari'',odvaju glavonje u sred brzaka i plitke vode,za neverovati odakle

se nadje polakilas u brzom plicaku i mazne je. Koristio sam ih odavno kao zive mamce bez otezanja. Nikako da napravim imitaciju :doh:

Bas planiram da narucim ovu foliju u plavoj i zelenoj boji,ne znam dal je ima uopste u plavoj metalik boji ?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Crne bube na #12...

Kiša pada, Timok raste... biće klenova  :)

Prilozi

• crne bube.jpg
    crne bube.jpg
    84,8 KB · Pregleda: 327

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
I ja ih tako cenim, jedva čekam da se u to i uverim.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ako ne deljaš balzu i poliuretan ti ćeš policelon....dokle bre  :D !

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Strelče brate pa i ti ode u "papučare" tc tc tc tc  jaoooo šta nam rade ovi papučari. :doh:
Odlične bubice nema šta  :tbumb:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Foamke su zakon ! Evo,reka koja protice kroz moj grad dobila je lepu providno zelenu boju,mutnjikavu pomalo (vise od ''sijera'' vode).

Samo da sacekam par dana i nastupaju velike foamke na #8-ici,sa 2 sloja laka i vitraza preko pokrova,sto daje specifican zvuk kada padne na

vodu. Teza udica uvek ispravi polozaj bube,ali sa vise laka zna i da bubu navede da padne i plovi polu nagnuto,kao prava. U mirnijem delu vode

ozivim je sitnim cimkanjem i eto rauba u recici od 2-3 m sirine. Mozda sam dosadan sa ovom bojom bube,ali ja to odradjujem sezonski.Ova je 

'IN',trenutno,odnosno,u prvoj prilici.

Velike imitacije gundelja zahtevaju  voznju i po 5-6 m,ali udarac je strahovit,i cesto ako pustam bubetinu nizvodno,sam kontrira. Moze to i lepse

sa nojevim perom oko toraksa bube,ali lovi i ova jednostavnija verzija,provereno  ;)

Evo jedne bas velike sa pokrovom od  foama 3 mm,prva koja ce se kupati  :yeswink: Cisto poredjenja  radi sa svitcem na #10-ki :

Prilozi

• IMG_9145.jpg
    IMG_9145.jpg
    188,1 KB · Pregleda: 279
Vrh Dno