sasaPI samo da znas da tvom "bezobrazluku" nema kraja, ja se taman oladim od tog foama I onda ti ovako uletis I probudis mi inspiraciju do daske
Ja najvise lovim nimfama I strimerima a suve samo kada je idealno za to. Zato mene brzo popusti to sa foamom da ne razvijam ideje I iskustvo tako kao ti. Ja sam jos uvek negde na pocetku sto se tice tog foama. Radio sam I tako kako mi savetujes a I opet cu. Ovima sam radio isto ali preko jos namotao taj dubbing I malo ga ulepio da bude pljusnato telo....ma ni jedna bambula nije toliko klena prevarila u jednoj mojoj sezoni ko ove ovakve. Na savi u Kranju. Lovim lipljena, mrenu I pastrmku a kada naidjem na deo gde se klenovi skupljaju I to sve komadici od oko 40cm...ma jedan za drugim su isli na ovo. Ono kada te zabole ledja I ruke od onog takmicarskog nimfarenja I velikih teskih mrena I po kojeg lipljena tako odem malo da se relaksiram klenovima sa ovim foamkama. Ali, ne koristim tako cesto

Mozda ipak ove sezone probam malo I pastrmku da provociram papucarkama pod nekim krosnjama koje se nadvijaju nad rekom. Samo koliko ce da traju posle pastrmkinih zubica