Papučarski Rock and roll

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
372
Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru!
Ljetos sam mu bacao i na 6#,neki model kao 200R i neki od Gamakatsu je 6#,ni jedan nije bio nešto poseban ali mi je bilo interesantno da su napadali ovoliku bubu!
Isto kao da je i na 10-12# udici!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Za kraj godine nešto samo za velike dečake, adult XXX  (18) ,sve najbolje u novoj 2014god. i kao što neko reče ovde na forumu:"ko preživi ovu,sledeću je najebao"  :D ,ŽIVI BILI !!! vidimo se dogodine  :bye:!

Prilozi

• XXX.JPG
    XXX.JPG
    295,1 KB · Pregleda: 272

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Prodajem stegu i ostale zajebancije  :doh: POVOLJNO !!!

Znači, stvarno  :respect: :respect: :respect:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
baciću ih,pa ću nove sa kleštima  :hmmmm:! jbg-a nisam obratio pažnju

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Mota li ko šta ili vešto krije,prođe zima.....

Prilozi

• IMG_0493.JPG
    IMG_0493.JPG
    169,3 KB · Pregleda: 297
  • IMG_0494.JPG
    IMG_0494.JPG
    167,1 KB · Pregleda: 282
  • IMG_0495.JPG
    IMG_0495.JPG
    173,8 KB · Pregleda: 317
  • IMG_0497.JPG
    IMG_0497.JPG
    182,9 KB · Pregleda: 294
  • IMG_0500.JPG
    IMG_0500.JPG
    188,7 KB · Pregleda: 276
  • IMG_0501.JPG
    IMG_0501.JPG
    161,1 KB · Pregleda: 279
  • IMG_0502.JPG
    IMG_0502.JPG
    159,9 KB · Pregleda: 272
  • IMG_0503.JPG
    IMG_0503.JPG
    159,2 KB · Pregleda: 261
  • IMG_0504.JPG
    IMG_0504.JPG
    162,8 KB · Pregleda: 258
  • IMG_0505.JPG
    IMG_0505.JPG
    161 KB · Pregleda: 265

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
E sad sta na sve ovo da kazem....mene iskreno zanima moze li biti bolje od ovoga? Ako moze....kako I dajte dokaz.

Mislim ovo je bolesno dobro!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
prije mozda nedelju dve sam ja namotao par ovakvih za klena, gumene nogice nisu bas estetske ali za sam lov su se meni pokazale kao odlican detalj, ispod stomak je od ice dubbinga svetlo maslinasto tan kombinacija I vuce na zlato. Za lov super ali za kataloge I prodaju nikako. Za razliku od ovih dole sto ih sale predstavlja s vremena na vreme je ova moja ko da su je deca iz zabavista smandrljala  :hammer:
Pita jedan moj kolega a sto samo cetiri noge....pa ako su gumene to je sasvim dovoljno  ;) one se mrdusaju u vodi za svih sest  :smoke:

Prilozi

• buba.jpg
    buba.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 218

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Seb ne zajebavaj,buba je odlična samo i stomak uradi od policelona i malo premaži tom hemijom  i rešio si problem za lov klena.Još neka boja i to je to.Prošle godine sam ih lovio na neke čudne boje koje ću i ove godine da testiram pa onda "na gomilu".

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
sasaPI samo da znas da tvom "bezobrazluku" nema kraja, ja se taman oladim od tog foama I onda ti ovako uletis I probudis mi inspiraciju do daske  :doh:  ;)

Ja najvise lovim nimfama I strimerima a suve samo kada je idealno za to. Zato mene brzo popusti to sa foamom da ne razvijam ideje I iskustvo tako kao ti. Ja sam jos uvek negde na pocetku sto se tice tog foama. Radio sam I tako kako mi savetujes a I opet cu. Ovima sam radio isto ali preko jos namotao taj dubbing I malo ga ulepio da bude pljusnato telo....ma ni jedna bambula nije toliko klena prevarila u jednoj mojoj sezoni ko ove ovakve. Na savi u Kranju. Lovim lipljena, mrenu I pastrmku a kada naidjem na deo gde se klenovi skupljaju I to sve komadici od oko 40cm...ma jedan za drugim su isli na ovo. Ono kada te zabole ledja I ruke od onog takmicarskog nimfarenja I velikih teskih mrena I po kojeg lipljena tako odem malo da se relaksiram klenovima sa ovim foamkama. Ali, ne koristim tako cesto  :blush: Mozda ipak ove sezone probam malo I pastrmku da provociram papucarkama pod nekim krosnjama koje se nadvijaju nad rekom. Samo koliko ce da traju posle pastrmkinih zubica  :hammer:

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
sasaPI samo da znas da tvom "bezobrazluku" nema kraja, ja se taman oladim od tog foama I onda ti ovako uletis I probudis mi inspiraciju do daske  :doh:  ;)

Ja najvise lovim nimfama I strimerima a suve samo kada je idealno za to. Zato mene brzo popusti to sa foamom da ne razvijam ideje I iskustvo tako kao ti. Ja sam jos uvek negde na pocetku sto se tice tog foama. Radio sam I tako kako mi savetujes a I opet cu. Ovima sam radio isto ali preko jos namotao taj dubbing I malo ga ulepio da bude pljusnato telo....ma ni jedna bambula nije toliko klena prevarila u jednoj mojoj sezoni ko ove ovakve. Na savi u Kranju. Lovim lipljena, mrenu I pastrmku a kada naidjem na deo gde se klenovi skupljaju I to sve komadici od oko 40cm...ma jedan za drugim su isli na ovo. Ono kada te zabole ledja I ruke od onog takmicarskog nimfarenja I velikih teskih mrena I po kojeg lipljena tako odem malo da se relaksiram klenovima sa ovim foamkama. Ali, ne koristim tako cesto  :blush: Mozda ipak ove sezone probam malo I pastrmku da provociram papucarkama pod nekim krosnjama koje se nadvijaju nad rekom. Samo koliko ce da traju posle pastrmkinih zubica  :hammer:

Cestitke Sasi PI :tbumb:. Sebastiane ,pozdravljam tvoj post u celosti,ali kada bi ga video npr Mixmater,smejao bi se.On upravo tvrdi da je foam bled pokusaj lovnosti u poredjenju sa bambulom i da svaki iole obiljan klenaros npr. nikad nece vezati ''paucu'' i da ce u drustvu bambulasa ubrzo korisnik  foama preci na bambulu.
  Ja se sa timne slazem,jer sam probao Tasicevu skolu preko Mafketovih imitacija i odusevio se,a imao sam i bambule pri sebi. Meni po niskom vodostaju je foamka  nezamenjiva. Ipakima forumasa ljutih bambulasa koji se nikada nece odreci bambule kaobr.1 za klena. Razlog je teza dostupnost  dobro odradjenih buba kao Tasiceve ,Saletove PI,Mafketove i jos par dobrih vezaca.Uglavnom vecina delje bambulu,a mnogi su odustajali od pravljenja ovako lepih imitacija.
Neki forumasi da ne bi uvredili Mixa su PM-ompisali da u poredjenju sa foam bubama bambula nije imala sanse na  reci Neri iulovili su klenove zivota na ''papuce'' :tbumb:.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Foam ili Balsa...stara tema na orgu hehe.... jedni tvrde jedno, drugi drugo I tako redom.... netko ko nije probao jedno i drugo sta da si misli, jedno je sigurno, probavaj jednu sezonu kako valja jedne I druge pa ces brzo uviditi prednosti I mane kako jednih tako I drugih...prosto ko pasulj. Ja ne navijam ni za balzu ni za foam....one muve koje mi daju bolje rezultate njih vise hvalim...u ovom slucaju to su sada trenutno foamke a pre toga sam duze forsirao balsu ali vremenom su mi se foamke bolje pokazale.

Inace mene vise zanima impresionisticki nego realisticki pristup vezivanju musica.

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
MAFKE je napisao(la):
IMG_9115.jpg

Seb,kojem pravcu prepisujes ovako vezane foamke sa puno,puno pauna preko podtela? Vezao moj zema ;)

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
60
Pitanjce:
Kako napraviti ovakve i slicne realisticne nogice i da li su ledja muve lakirana necim ili je to takav foam?

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Vrh Dno